Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 15, 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Εικόνα
Οι Ενεργοί Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας διοργανώνουν εκδηλώσεις με θέμα «Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ».Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 09 έως και 12 Φεβρουαρίου 2017 στην Περιφέρεια μας.Ομιλητές των εκδηλώσεων είναι οι κ.κ. Ανδρέας Γιαννουλόπουλος, Ιατρός Καρδιολόγος και Δημοσθένης Παπαμεθοδίου, Ιατρός Νευρολόγος (μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών).

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Καλούνται τα μέλη της Ραδιολέσχης Φλώρινας όπως παρευρεθούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και την Κοπή Βασιλόπιτας, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 7.00 μμ στο Hotel "Φαίδων Palace" στη Φλώρινα. Θα κληρωθεί ένας πομποδέκτης VHF/UHF. Από το Δ.Σ.

ΔΑΚΕ/ΔΕΗ:ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΑΔΜΗΕ

Εικόνα
Κόμματα και πολιτικοί που κόπτονται για την βιωσιμότητα του Ομίλου ΔΕΗ, κρίνονται από τα έργα τους.Για την σημασία και την αναγκαιότητα της ύπαρξης του ΑΔΜΗΕ στον Όμιλο της ΔΕΗ, οι κυβερνόντες, πριν την ανάληψη της εξουσίας, πρωτοστατούσαν και εγγυόντουσαν την συνέχιση της πορείας του, αφού ήταν καθόλα συμβατή με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και Οδηγίες, πολύ δε περισσότερο που ήταν ήδη ανεξάρτητος – πιστοποιημένος φορέας. Με κεκτημένη ταχύτητα αυτό συνεχίστηκε για λίγο και ως κυβέρνηση, όπως προκύπτει από τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού και από τις δηλώσεις του επικεφαλή του Ομίλου στην Βουλή.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Εικόνα
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η Αγροτική παραγωγή ως πυλώνας Ανάπτυξης της Υπαίθρου».Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Ευάγγελος Αποστόλου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον εικαστικό - γλύπτη κ. Χρήστο Τσώτσο για την ευγενική προσφορά ενός πίνακα γλυπτικής τέχνης από την τελευταία του έκθεση στην Πινακοθήκη Φλωρινιωτών Ζωγράφων του Συλλόγου μας (23/11/2016-11/12/2016). Ευχαριστούμε. Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΥΚΛΑ

Εικόνα
Από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι, παρατείνεται μέχρι της 3 Φεβρουαρίου 2017, η προθεσμία για τεχνικό έλεγχο σε όλα τα οχήματα και δίκυκλα στις Περιφερειακές Ενότητες, καθώς και σε όσα είχαν κλείσει ραντεβού για τεχνικό έλεγχο από 7-1-2017 έως και 21-1-2017 στα Κ.Τ.Ε.Ο. της Περιφέρειας (Δημόσια και Ιδιωτικά), των οποίων η τελευταία εμπρόθεσμη ημέρα ελέγχου ή επανελέγχου, ήταν το συγκεκριμένο διάστημα και δεν μπόρεσαν να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Διοικητής, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και τα παιδιά του ΚΕΦΙΑπ Γ.Ν. Φλώρινας (πρ. ΚΕΚΥΚΑμεΑ) ευχαριστούν ολόθερμα όλους όσους συνέβαλλαν στην οργάνωση και στην πραγματοποίηση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του ΚΕΦΙΑΠ και με τις προσφορές τους έδωσαν χαρά στους χρήστες των υπηρεσιών του Κέντρου και ιδιαίτερα στα παιδιά μες στο κλίμα των Χριστουγέννων.

ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΓΛΥΠΤΑ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ

Εικόνα
Το χιόνι εκτός από προβλήματα που δημιούργησε στη κίνηση πεζών και οχημάτων αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τα καλλιτεχνικά πνεύματα της Φλώρινας Ένα από τα οποία είναι και ο φοιτητής του ΤΕΕΤ Αλέξης Νικολαΐδης. Η ποσότητα του χιονιού που έχει φτάσει το ένα μέτρο ήταν ιδανική για την κατασκευή της Θεάς Αφροδίτης .

ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ-ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ-ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΕ ΛΕΧΟΒΟ,ΒΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΕΛΛΗ

Εικόνα
Δύο ώρες αργότερα θα ξεκινήσουν τα σχολεία στο Δήμο Πρεσπών ενώ στο Δήμο Αμυνταίου τα σχολεία Α ́βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν στις 09:00 π.μ. λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.Tα δημοτικά σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί των Τοπικών Κοινοτήτων Λεχόβου, Βαρικού και Κέλλης , καθώς επίσης και το Γυμνάσιο της Τοπικής Κοινότητας Λεχόβου θα παραμείνουν κλειστά αύριο 20/01/2017.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΏΡΙΝΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Κλειστά τα σχολεία και αύριο στο Δήμο Φλώρινας με απόφαση Δημάρχου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Φλώρινας ανακοινώνει ότι παρατείνεται Περίοδος καταχώρησης, οριστικοποίησης, τρόπος και τόπος υποβολής αιτήσεων στήριξης - φακέλων υποψηφιότητας έτους 2016.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

Εικόνα
Ερώτηση προς  τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα "Συνολική και όχι τμηματική μετεγκατάσταση της κοινότητας Αχλάδας νομού Φλώρινας" κατέθεσε ο βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης. Ολόκληρο το κείμενο της Ερώτησης: Στην κοινότητα Αχλάδας του νομού Φλώρινας επί σειρά ετών δραστηριοποιείται ιδιωτική εταιρία στην εξόρυξη λιγνίτη η οποία προμηθεύει τη ΔΕΗ. Για πολλά χρόνια οι κάτοικοι ζουν με κρατήρες οι οποίοι έχουν περικυκλώσει το χωριό με όλες τις αρνητικές συνέπειες που αυτό συνεπάγεται (ρύπανση, ηχορύπανση, απαλλοτριώσεις καλλιεργήσιμων εκτάσεων και γενικά υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους).

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 8 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φλώρινας ανακοίνωσε την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την υλοποίηση της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος, στη Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας, που εδρεύει στη Φλώρινα και συγκεκριμένα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Εικόνα
Κλειστά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Πρεσπων με απόφαση Δημάρχου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη  19 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω της συνεχιζόμενης  χιονόπτωσης. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στην άψογη συνεργασία όλων για την επίτευξη των στόχων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας που είναι η ανάπτυξη της περιοχής και η αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των πολιτών αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Στέφανος Μπίρος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας.Ο κ. Μπίρος τόνισε ότι στόχος του ίδιου και όλων των περιφερειακών συμβούλων είναι η δημιουργία των υποδομών και των προϋποθέσεων που θα βγάλουν την Φλώρινα από την απομόνωση και που θα συντελέσουν στην ανάπτυξη της περιοχής.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τετάρτη 18.1.2017 λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΛΑΓΟΣ» ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ, Κ. ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με μια αξιοθαύμαστη επιμονή στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και με τη σιγουριά του «μάγου» που θα βγάλει το λαγό από το άδειο καπέλο, η κ. Ζεμπιλιάδου συνεχίζει την περιπλάνησή της ως άλλη Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων.Μόνο που στην περίπτωση του Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Τουρισμού «Κερνάμε Ελλάδα» δεν υπάρχουν ούτε θαύματα, ούτε κόλπα, ούτε τρικ.

Ε.Κ.Φ.: ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Η 2Κ/2017 ΓΙΑ 135 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Εικόνα
Tο Εργατοϋπαληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν τριάντα πέντε (135) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες).

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7Κ/2016 ΓΙΑ 1.666 ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ ( ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΩΝ ΑΡΡΩΝΩΝ ΤΟΥ 2001

Εικόνα
Οι γονείς των γεννημένων αρρένων του έτους 2001, που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αρρένων του Δήμου Φλώρινας, να προσέλθουν στην υπηρεσία μας, που στεγάζεται επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 97, στο ισόγειο του κτιρίου- γραφείο 3,από τις 18/1/2017 έως τις 28/2/2017, κάθε εργάσιμη ημέρα από τις 8:00 π.μ. έως στις 14:00 μ.μ., έχοντας μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα,για να δηλώσουν το επάγγελμά τους, τη διεύθυνση κατοικίας και τις γραμματικές τους γνώσεις, προκειμένου να καταρτιστεί ο Στρατολογικός Πίνακας.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ, ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ

Εικόνα
Ε, ναι λοιπόν. Σήμερα  μπορούμε και επίσημα πλέον όχι απλά ¨να κάνουμε τους Κινέζους¨ αλλά να έχουμε και το ακαταλόγιστο. Πραγματικά, τι άλλο να ζητήσει κανείς από τη ζωή. Ευκαιρία είναι, καθότι θα είναι εύκολο να καμουφλάρουμε την «Κινεζιά» μας μπλέκοντάς την με την άφιξη του κλιμακίου τεχνικών της κινέζικης εταιρίας CMEC, που βρίσκεται στην περιοχή προκειμένου να επισκεφθεί ορυχεία και εγκαταστάσεις της μονάδας «Μελίτη Ι» στη Φλώρινα, προκειμένου να αποτυπώσει τις υπάρχουσες υποδομές για την κατασκευή της μονάδας «Μελίτη ΙΙ», προκειμένου δηλαδή να δώσει συνέχεια σε μία ιδιωτικοποίηση που (κατά τα άλλα) … έχει σταματήσει.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Μ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Εικόνα
Όλα τα θέματα που μέσα στην περίοδο των γιορτών βρέθηκαν στην επικαιρότητα αλλά και όλα όσα το προηγούμενο χρονικό διάστημα απασχόλησαν το συνδικάτο και τους εργαζόμενους, συζητήθηκαν κατά την επίσκεψη του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε Κοζάνης κ. Μίμη Δημητριάδη στα γραφεία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ στην Πτολεμαΐδα.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2017». ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΑΘΑΚΗ

Εικόνα
Σε απάντηση της υπ' αρ. 836/1-11-2016 Ερώτησης, που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής κ. Γιάννης Αντωνιάδης με θέμα: «Κίνδυνος χρεοκοπίας της ΔΕΗ εντός του 2017», θέτουμε υπόψη σας τα εξής: Απάντηση του Υπουργού Γεωργίου Σταθάκη ΣΧΕΤ. α) Η με αριθμό πρωτ.836/1-11-2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία του δημοτικού συμβούλου κ. Χρήστου Μπαρδάκα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13Ιανουαρίου 2017 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη και επτά εκτός αυτής.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΦΛΏΡΙΝΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία τελικά στη Φλώρινα με απόφαση Δημάρχου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που εξακολουθούν να επικρατούν στην περιοχή.

ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου, τα σχολεία Α ́βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 μια ώρα αργότερα, λόγω ψύχους.Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Με απόφαση του δημάρχου Πρεσπών, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Πρεσπών θα λειτουργήσουν δυο ώρες αργότερα αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017.

ΣΤΙς 9:00 ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εικόνα
Στις 9:00 θα ξεκινήσει η λειτουργία των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Φλώρινας μετά από απόφαση Δημάρχου λόγω της χιονόπτωσης που πλήττει την περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

''ΕΛΠΙΔΑ'' : ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ; ΈΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑΥΜΑ ''ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ'' ΤΟΥ Κ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Εικόνα
Πράγματα και... θαύματα αποκαλύπτει η απάντηση σε ερώτηση που κατέθεσε ο συνδυασμός μας σχετικά με την εκδήλωση "Κερνάμε Ελλάδα".Εταιρεία που έχασε το διαγωνισμό, φέρεται να διοργάνωσε εκείνη τελικά την εκδήλωση, ενώ ανάδοχος είχε αναδειχθεί εταιρεία δημοσκοπήσεων (!!!), επιτροπή παραλαβής για έργο στο οποίο ξοδεύεται δημόσιο χρήμα συστήνεται παράτυπα, κόστος που μειώνεται ετεροχρονισμένα και άλλα θαυμαστά και πρωτοφανή προκύπτουν σχετικά με το θέμα "Κερνάμε Ελλάδα".Τα στοιχεία που ακολουθούν δεν προέκυψαν βέβαια απ΄ ευθείας απ΄ την απάντηση στην ερώτηση μας, αλλά η απάντηση μας οδήγησε σε περαιτέρω έρευνα, με αποτέλεσμα να μην πιστεύουμε στα μάτια μας σχετικά με όσα βρήκαμε.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών θα παραμείνουν κλειστά σήμερα  Τρίτη 17.1.2017 λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ CMEC ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ

Εικόνα
Κλιμάκιο τεχνικών της κινέζικης εταιρίας CMEC, θα βρεθεί σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου στην Φλώρινα προκειμένου να επισκεφθεί τα ορυχεία και τις εγκαταστάσεις της μονάδας «Μελίτη Ι» στη Φλώρινα όπως αναφέρει το ΑΠΕ. Η αποστολή των Κινέζων, με επικεφαλής τον διευθυντή ανάπτυξης επιχειρήσεων, Ουάνγκ Τσινγουέι (Wang Jinwei), αποτελείται από επτά στελέχη με εμπειρία στην ανάπτυξη τεχνικών έργων και την κατασκευή ενεργειακών μονάδων, με ειδίκευση στις εξορύξεις ορυκτών καυσίμων.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φλώρινας μετά από απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και της πυκνής χιονόπτωσης που επικρατούν στην περιοχή.Μια ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η λειτουργία των σχολείων Α ́βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου, σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου λόγω ψύχους ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Για το Δήμο Πρεσπών ακόμα δεν έχει έρθει ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ανακοινώνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας έχει ως εξής, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από το 4ο έως το 18ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Φλώρινας - Θεσσαλονίκης, λόγω φθορών του οδοστρώματος. Η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Φλώρινας - Θεσσαλονίκης. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, διεξάγεται κανονικά. Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά. Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητι

Ε.Κ.Φ.: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 6Κ/2016 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 93 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 6Κ/2016 που αφορά 93 μόνιμες θέσεις εργασίας στο ΕΚΑΒ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα μέλη του ότι λόγω των καιρικών συνθηκών αναβάλλεται η προγραμματισμένη ημερίδα με θέμα: « Δάνεια – Τράπεζες : τρόποι προστασίας, ρύθμισης και εναλλακτικές λύσεις » στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τον ορισμό νέας ημερομηνίας.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας-Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Φλώρινας ανακοινώνεται ότι, από σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, άρχισε η καταβολή των επιδομάτων Πρόνοιας και οι επιδοτούμενοι θα μπορούν να εισπράξουν από τους λογαριασμούς τους το επίδομα που δικαιούνται για το δίμηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2016.

Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΙΩΣΗΦ ΕΛΣΑΜΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Εικόνα
Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εμφάνιση των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη το διήμερο 14-15/1/2017 στην Πάτρα. Στο 7 ο στη σειρά Ανοιχτό Πρωτάθλημα πήραν μέρος 150 παιδιά από διάφορες πόλεις της χώρας. Από τη Φλώρινα συμμετείχαν 7 παιδιά και τα πήγαν εξαιρετικά.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα 16.1.2017 λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Ε.Κ.Φ.: ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Κ/2017 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 404 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 1K/2017 Προκήρυξη ΑΣΕΠ, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ: ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ

Εικόνα
Με το δεξί ξεκίνησε ο Αμύντας Αμυνταίου τη νέα χρονιά, καθώς πέτυχε σπουδαίας από κάθε άποψης -εκτός έδρας- νίκη, επι του Φιλίππου Βεροίας με 25-29, κλείνοντας με ιδανικό τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκε  ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο Παναγιώτη Ντζιοβάρα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης Χαράλαμπο Θεοχάρη.

Ε.Κ.Φ.: ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 679 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εξακόσιοι εβδομήντα εννέα επαγγελματίες υγείας, διοικητικοί υπάλληλοι και άλλες επιστημονικές ειδικότητες θα τοποθετηθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα σε δομές του Δημόσιου Συστήματος Υγείας στο πλαίσιο του προγράμματος για επείγουσας υγειονομικής διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης.

ΤΑ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ 2020 (ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 1999) ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι, οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2020 (γεννημένοι το έτος 1999) που διαμένουν στη πόλη της Φλώρινας και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Φλώρινας είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν και να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής στη Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας ή σε αυτή που ανήκουν, από 02 Ιανουαρίου 2017 έως και 31 Μαρτίου 2017.

ΚΗΡΥΞΗ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Στην έκδοση απόφασης κήρυξης Βραχυπρόθεσμων Μέτρων Μείωσης των Εκπομπών Αιωρούμενων Σωματιδίων (ΑΣ10), για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο χωρικό επίπεδο του δήμου Φλώρινας, προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, από την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 μέχρι και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017.

ΔΥΟ ΏΡΕΣ ΑΡΓΌΤΕΡΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Δευτέρα 16.1.2017 δύο ώρες αργότερα λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.