ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ;

Με μια ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός την οριστική παύση του Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας Νίκου Κοτοπούλη θαρρείς και όλα τα προβλήματα του νοσοκομείου, βλέπε τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό σε βασικές κλινικές όπως η παιδιατρική, γυναικολογική, παθολογική, Μονάδα Τεχνητού νεφρού και χειρουργική, θα λυθούν ως δια μαγείας. Δίνει την αίσθηση ότι ο Υπουργός θεωρεί δεδομένο ότι η αιτία όλου του κακού για τη κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο Φλώρινας, είναι ο κ. Κοτοπούλης και  ευθύνεται εξ ολοκλήρου ο διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας και όχι το ίδιο το Υπουργείο ή η 3η ΥΠΕ που δεν έβρισκαν λύση στα προβλήματα του νοσοκομείου που είναι χρόνια. Λες και ο Υπουργός είναι τυφλός και δεν βλέπει την πραγματική κατάσταση ότι για τη κακή φήμη που απέκτησε το Νοσοκομείο Φλώρινας ειδικά τους τελευταίους μήνες φταίνε κάποιοι γιατροί ένας εκ των οποίων καμαρώνει, βροντοφωνάζει και κορδώνεται για αυτό, είναι και κολλητός του. (και επειδή ο Διοικητής τόλμησε και πείραξε τον κολλητό του Υπουργού μη πηγαίνοντας με τα νερά του και καλύπτοντας τον για τραγικά ιατρικά λάθη όπως τον κατήγγειλε  άλλος ιατρός, έφυγε εν μία νυχτί από τη θέση του). 

Λες και ο Υπουργός ακούγοντας τα "κοράκια" του νοσοκομείου της Φλώρινας, τη γνωστή κλίκα τα ονόματα των οποίων βρίσκονται σε μια ανώνυμη καταγγελία για χρηματισμό αλλά και για εξαφάνιση υλικών από το νοσοκομείο της Φλώρινας πλουτίζοντας τους προσωπικούς τους λογαριασμούς και ενισχύοντας δικές τους κλινικές, δεν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης και έπαυσε τον διοικητή με την αιτιολογία της διοικητικής ανεπάρκειας. Για ποια διοικητική ανεπάρκεια όμως μιλάνε? κανείς δεν εξήγησε...το αφήσανε έτσι να αιωρείται νομίζοντας πως ο λαός της Φλώρινας τρώει κουτόχορτο και δεν κατάλαβε ότι ο διοικητής έφυγε γιατί δεν έκανε τα χατήρια στους κολλητούς του Υπουργού και των εκπροσώπων της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας. Λες και οι Φλωρινιώτες δεν ακούσανε τα όσα τραγικά παραδέχτηκαν κάποιοι γιατροί του νοσοκομείου για τους γιατρούς που υπηρετούν σε αυτό, για τους γιατρούς που καλύπτουν και για τους γιατρούς εκείνους που ζητούν υποβάθμιση του νοσοκομείου της Φλώρινας και μιλάνε για επικίνδυνο νοσοκομείο στο οποίο κανείς πολίτες δεν πρέπει να πάει να νοσηλευτεί. Όλα αυτά ο Υπουργός τα πέρασε στο ντούκου γιατί? Φοβάται να μην πληγώσει το κολλητό του? η δεν τα έχει πληροφορηθεί? η πάει να τα καλύψει? Ερωτηματικά που θα μείνουν αναπάντητα στους Φλωρινιώτες που επιθυμούν την παρέμβαση της εισαγγελέας για τα ποινικά αδικήματα κάποιων γιατρών και τη μη συγκάλυψη των πειθαρχικών παραπτωμάτων από το Υπουργείο, την 3η ΥΠΕ, το ΣΕΥΠ και τη νέα Διοίκηση του Υπουργείου. 
Λες και ο Υπουργός δεν ξέρει ότι όλα τα προβλήματα ξεκινάνε από τους ίδιους τους γιατρούς που διώχνουν όποιον νέο γιατρό έρθει στο νοσοκομείο και δε πάει με τα νερά τους και δε σωπαίνει σε όλα τα τραγικά που βλέπει να γίνονται μέσα στους διαδρόμους του νοσοκομείου και στις κλινικές με γιατρούς που κάνουν λάθη,  που ευθύνονται για απώλειες ζωών, για χρηματισμό και για παραβίαση κάθε πειθαρχικού και ποινικού παραπτώματος.
Και εκεί είναι που μπαίνει στο μυαλό του Φλωρινιώτη ότι ο Υπουργός ή  δεν έχει καταλάβει τη σοβαρότητα των γεγονότων και των καταστάσεων που συμβαίνουν στο νοσοκομείο Φλώρινας και χαίρεται με τη καθαίρεση του Διοικητή, που κατά τον ίδιο φταίει για όλα τα δεινά του νοσοκομείου και ας προέρχονται πολύ πριν τη δική του θητεία, ή ότι πάει να καλύψει τους γιατρούς κολλητούς του καλύπτοντας τα σοβαρά παραπτώματα τους μη διεξάγοντας ΕΔΕ για όλα όσα ακούστηκαν για επικίνδυνους γιατρούς για την υγεία των πολιτών στο νοσοκομείο, για καταγγελίες ιατρών για γιατρούς που είναι υπεύθυνοι που χάθηκαν ζωές γυναικών και νεογνών, για  παράνομη επίδοση επιδόματος παραμεθορίου σε εργαζόμενους και για παράνομα μαθήματα σε μαθήτριες εν ώρα εργασίας...
Καμαρώνει λοιπόν ο Υπουργός και η κλίκα του για τη παύση του Διοικητή που ως δια μαγείας θα λύσει όλα τα προβλήματα του Νοσοκομείου...
Θα γεμίσουμε γιατρούς σε όλες τις κλινικές...τα υλικά δε θα φεύγουν από το νοσοκομείο της Φλώρινας πλουτίζοντας λίγο περισσότερο κάποιους γιατρούς και διοικητικούς.... και θα είναι όλα μέλι γάλα στις σχέσεις ιατρών και νοσηλευτών-τριών....
Ένα πολύ όμορφο παραμύθι που στήσανε ο Υπουργός ο Αναπληρωτής Υπουργός και οι κολλητοί του από εδώ για να κοροϊδέψουν τον κάτοικο της Φλώρινας, να του ρίξουν στάχτη στα μάτια και να κουκουλώσουν τους δικούς τους να καταχωνιάσουν καταγγελίες επώνυμες και ανώνυμες...και να κλείσουν τα στόματα σε αυτούς που βγάλανε την αλήθεια στην επιφάνεια...
Ένα πολύ όμορφο παραμύθι που όμως δε "τρώει" ο Φλωρινιώτικος λαός  γιατί σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν αυτοί ότι τρώει κουτόχορτο...Όχι μόνο δεν το τρώει αλλά ούτε πλησιάζει να το μυρίσει καν!!! 
Και αφού τα λύσατε όλα δια μαγείας με την απόλυση του Διοικητή εμείς θα είμαστε εδώ για να δούμε το δικό σας "παράδεισο" που δημιουργήσατε για να ρίξετε στάχτη στα μάτια των Φλωρινιωτών. 
Καλό το παραμυθάκι σας κύριοι αλλά δεν μας πείθετε ......Οι Φλωρινιώτες θα είμαστε με τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά...

ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)