ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου Σερίδη και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας με έντεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη και ένα εκτός αυτής.
Το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης είναι:
«Έγκριση του 1ου Α. Π. Ε. και του 1ου Π. Κ. Τ. Μ. Ν.Ε. του έργου: «Κατεδάφιση 4ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας και διαμορφώσεις», με εισηγητή τον κ. Τσορμπάρη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας, σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση του κ. Παπαναστασίου, Πολιτικού Μηχανικού Π.Ε., Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φλώρινας.
Το παραπάνω θέμα ψηφίστηκε ομόφωνα.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
- «Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Φλώρινας με τους αναπληρωτές τους για συμμετοχή τους στην Τακτική Γενική Συνέλευσης της ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε.», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Αλεξιάδη, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
- «Συμμετοχή του Δήμου Φλώρινας στην ¨Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων¨», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
- «Συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας συνεδρίου με θέμα ¨Η Δυτική Μακεδονία τη δεκαετία 1940-1950¨, στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2017», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
- «Έγκριση της υπ’ αριθ. 161/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Φ.», με εισηγητή τον κ. Δημήτριο Λουκά, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
- «Αλλαγή χρώματος ΤΑΞΙ με έδρα την πόλη της Φλώρινας από άσπρο – γαλάζιο σε άσπρο», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
- «Γνωμοδότηση σε θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
- «Μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
- «Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Φλώρινας, Δήμου Φλώρινας, νομού Φλώρινας επί της οδού Αβέρωφ στο ΟΤ που περιβάλλεται από τις οδούς Αβέρωφ-Καυκάσου-Αιμιλιανού-Ελλησπόντου», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
- «Γνωμοδότηση και έγκριση αναφορικά με τις διαδρομές αστικών συγκοινωνιών Φλώρινας», με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
- «Δέσμευση πιστώσεων για την μετακίνηση των αιρετών στον Δήμο Levashogo της Αγίας Πετρούπολης (Ρωσική Ομοσπονδία) », με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
- Δέσμευση πιστώσεων για την μετακίνηση των αιρετών στον Δήμο SantaMaria a Vico της Ιταλίας, με εισηγητή τον κ. Αριστείδη Αριστείδου, Αντιδήμαρχο Φλώρινας.
Τα παραπάνω θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)