Α.Σ.Ε.Α. « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/2/2017 σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας η κοπή της βασιλόπιτας των ΣΑΡΙΣΩΝ.Παρόντες ήταν σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, οι αθλητές, οι προπονητές και οι γονείς των παιδιών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Σέλτσας Κων/νος, ο Εκπρόσωπος της Περφερειακής Ενότητας Φλώρινας κ. Γέρου Κων/νος και ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας κ. Αριστείδου Άρης. Επίσης παρευρέθηκε ο κ. Σαββίδης Λάζαρος, υπεύθυνος του Φροντιστηρίου «Θεωρητικό» που είναι χορηγός του συλλόγου.
Το κλίμα της εκδήλωσης ήταν πολύ ευχάριστο και όλοι απόλαυσαν ένα απόγευμα με χαμόγελο. Ο τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο μικρός αθλητής της ομάδας Ελσάμι Ζαχαρίας. Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ εύχεται σε όλους μικρούς και μεγάλους για το 2017 υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)