ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΙΝΤΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων. Στους αγώνες πήραν μέρος 77 αθλητές και 17 αθλήτριες από τις περιοχές Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο διεκδικώντας τις 4 θέσεις για τους εφήβους και τις 2 θέσεις για τις νεάνιδες που οδηγούν στους τελικούς. Από τη Φλώρινα συμμετείχαν 3 αθλήτριες (Ρούφα, Φωτιάδου και Άμπα) και 5 αθλητές (Αραβιάδης, Μίντσης, Αντωνίου, Ελσάμι Ι. και Μούσιας). Ο Αραβιάδης αγωνίστηκε στην Αθήνα.
Ο Ανδρέας Μίντσης με πολύ καλές εμφανίσεις δεν έχασε παιχνίδι και πήρε μία θέση για τους τελικούς που θα γίνουν την άνοιξη. Πολύ κοντά στην πρόκριση έφτασε η Χρυσή Φωτιάδου η οποία στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε 1-3 από αθλήτρια της ΧΑΝΘ. Τα υπόλοιπα παιδιά, που τα περισσότερα έπαιζαν σε μεγαλύτερη από την ηλικία τους κατηγορία, αποκλείστηκαν αφού όμως πρώτα σημείωσαν σημαντικές νίκες. Το επόμενο Σαββατοκύριακο η δράση συνεχίζεται με αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ και ο Ο.Ε.Α. ρίχνονται στη μάχη επιδιώκοντας το καλύτερο.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)