Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 2, 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 10 Οκτωβρίου έως 16 Οκτωβρίου) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας θα είναι τα ακόλουθα:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00  στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης).

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΦΟ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Φλώρινας – Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας για τον καθαρισμό του χώρου του εκτροφείου του Αγίου Παντελεήμονα από κατακείμεναξύλα και τη συλλογή αυτών από δημότες του Δήμου Φλώρινας, δόθηκε η σχετική έγκριση από τη Διεύθυνση Δασών Φλώρινας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ

Εικόνα
Εκδηλώσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων και κυρίως των παιδιών για το περιβάλλον διοργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα από 10 έως 14 Οκτωβρίου το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μελίτης στο πλαίσιο των δράσεων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου Μυλωνά και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου, συνεδρίασε τηνΤετάρτη 05 Οκτωβρίου 2016 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εικόνα
Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 12μ.μ., αντιπροσωπεία της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γεώργιο Παρχαρίδη, τον Γραμματέα και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. Ιωάννη Αντωνιάδη, τον Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της Π.Ο.Ε. Χρήστο-Δημήτριο Τοπαλίδη, τον Ταμία και Β’ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Ε. Ευστάθιο Παπαδόπουλο, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρο του Σ.Πο.Σ. Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Π.Ο.Ε. Γεώργιο Βαρυθυμιάδη και την εκτελεστική γραμματέα του Δ.Σ. Σουλτάνα Βαρυτυμιάδου, επισκέφθηκαν το Προεδρικό Μέγαρο προκειμένου να συναντηθούν με την Αυτού Εξοχότητα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Προκόπη Παυλόπουλο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ -ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Εικόνα
ΘΕΜΑ: «Επιστολή σχετική με την εκδήλωση για τα Γλυπτά της Ακρόπολης με θέμα Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΩΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ» «… τί θλίψη θα ήτανε — Θεέ μου — τί θλίψη αν δε με παρηγορούσε την καρδιά η ελπίδα των μαρμάρων κι' η προσδοκία μιας λαμπρής αχτίδας που θα δώσει νέα ζωή στα υπέροχα ερείπια απαράλλαχτα όπως ένα κόκκινο λουλούδι μες σε πράσινα φύλλα.» (Νίκος Εγγονόπουλος)

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΖΩΔΗ ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ

Εικόνα
Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ), με αφορμή την ανησυχία και τον προβληματισμό που έχει προκαλέσει στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας η νόσος της ‘’Οζώδους Δερματίτιδας των Βοοειδών’’, λόγω τόσο της σοβαρότητας της όσο και της ταχείας εξάπλωσης της στην χώρα μας, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για το θέμα, με ομιλητή τον κ. Καντζόγλου Θεόφιλο, Κτηνίατρο, Προϊστάμενο Τμήματος Κτηνιατρικής Π.Ε. Κοζάνης.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ BODY ACTIVE GYM

Εικόνα
Το γυμναστήριο Body Active Gym ξεκίνησε δυναμικά την αγωνιστική του δράση μετά την καλοκαιρινή περίοδο, συμμετέχοντας σε 4 αγώνες τρεξίματος το τελευταίο διάστημα πετυχαίνοντας και πάλι διακρίσεις. Πιο συγκεκριμένα: Στις 11/09/2016 στον 8ο Πανελλήνιο αγώνα δρόμου ΔΕΗ «Μνήμες Λιγνίτη» στην Πτολεμαΐδα συμμετείχαν στα 5χλμ οι Δουπκαρίδου Βασιλική, Μπάκα Αγγέλα, Μπανιτσιώτου Ιορδάνα και Ξανθοπούλου Δέσποινα και στα 10χλμ οι Μούκα Παρασκευή, Παπαχαραλάμπους Παναγιώτης και Πάτκας Λάζαρος με τη Μούκα Παρασκευή να καταλαμβάνει την τρίτη (3η) θέση στις γυναίκες στην ηλικιακή της κατηγορία με χρόνο 00:47:32.

Ε.Β.Ε.: ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΜΗ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι η ετήσια συνδρομή και η καταχώρηση του αποδεικτικού φορολογικής δήλωσης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) είναι υποχρεωτική.Για να αποφθεχθεί η χρέωση οφειλών στο ΓΕΜΗ των ετών 2015, 2016 κ.ο.κ., η βεβαίωση τους ως δημόσια έσοδα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. καθώς και το ενδεχόμενο επιβολής προστίμων, καλούμε τις υπόχρεες επιχειρήσεις να προχωρήσουν στην καταχώρηση της φορολογικής δήλωσης που κατέθεσαν τα έτη 2015 & 2016 με δική τους ευθύνη (στο www.businessportal.gr), ή να προσέλθουν στην υπηρεσία του Επιμελητηρίου (Μεγαρόβου 19- Φλώρινα).

ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 28ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Για απόπειρα απάτης   συνελήφθη  28χρονος ημεδαπός σε περιοχή των Γρεβενών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών . Ο 28χρονος προσέγγισε 80χρονη ημεδαπή στην είσοδο της οικίας της σε περιοχή των Γρεβενών και ισχυριζόμενος ότι γνωρίζει τον γιο της, της είπε ότι τον αναζητεί η αστυνομία και της ζήτησε χρηματικό ποσό, δήθεν για την βοήθεια που της παρείχε προκειμένου ο γιος να αποφύγει την σύλληψή του.Αναζητήθηκε ο 28χρονος από αστυνομικούς και αφού άμεσα εντοπίστηκε, συνελήφθη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΕΛΤΣΑ

Εικόνα
Με αφορμή την εισαγωγή μου στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου Φλώρινας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς και δημόσια όλους τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής για την άριστη επιστημονική και ανθρώπινη αντιμετώπιση που διαπίστωσα προς όλους τους ασθενείς, καθώς και την άρτια λειτουργία του τμήματος.Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον Διευθυντή Ιατρό κ. Κλιγκάτση Παντελή, τον κ. Νάνη Λυκούργο και τον κ. Βαλασιάδη Δημήτριο για το ενδιαφέρον, την υπομονή και την ευγένειά τους. Οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες του νοσοκομείου, σε όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς, είναι ανεκτίμητες.

ΦΩΤΙΑ ΠΗΡΕ Η ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στο μαγειρείο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Φλώρινας.Με την άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλώρινας η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και σβήστηκε.Από τη φωτιά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Πηγή:www.ert.gr/news/florina

ΣΥΛΛΗΨΗ 48ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

Εικόνα
48χρονο ημεδαπό, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή συνέλαβαν σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας. Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε οικίες του ανωτέρω σε περιοχές της Πτολεμαΐδας βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 50ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Εικόνα
Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων συνέλαβαν 50χρονο ημεδαπό  σε περιοχή της Κοζάνης,αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας.

"ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΤΑΞΑΝ...ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..."

Εικόνα
Δεν απέχουμε μεγάλο χρονικό διάστημα από την εποχή που ως αντιπολίτευση, οι σημερινοί κυβερνώντες, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έδωσαν άλλη υπόσταση στη λέξη «λαϊκισμός». Ήταν η εποχή που Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμένος, αλλά και οι τοπικοί «άρχοντες» όπως ο Θόδωρος Καρυπίδης, δήλωναν με περισσό θράσος, «ότι μόνο πάνω από το πτώμα τους θα περάσει η ιδιωτικοποίηση μέρους της ΔΕΗ», ενώ οι δύο πρώτοι έδιναν τον ίδιο αγώνα, για τη μη-ιδιωτικοποίηση μέρους της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στα σχετικά «δημοψηφίσματα».

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ 21 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Είκοσι μία περιπτώσεις απάτης, εκ των οποίων μία τετελεσμένη και είκοσι απόπειρες, που διαπράχθηκαν από τις 30-09-2016 έως τις 02-10-2016 εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας. Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας συνελήφθη 32χρονη υπήκοος Βουλγαρίας σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη απατών.Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται δύο ακόμα άτομα, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τα οποία ήταν επιφορτισμένα με την ανεύρεση υποψήφιων θυμάτων και την υπόδειξη στην 32χρονη των τόπων παραλαβής των χρημάτων από τους παθόντες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Αξιότιμοι Κύριοι-ες, Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, εκ μέρους όλων των συναδέλφων–μελών που υπηρετούν στη Δ.Α. Φλώρινας, σας ευχαριστεί θερμά για τις ενέργειές σας, έτσι ώστε να χορηγηθούν στην Ένωσή μας, από την Τράπεζά σας, έπιπλα και καρέκλες γραφείου, τα οποία διανεμήθηκαν σε Αστυνομικές Υπηρεσίες για την κάλυψη άμεσων αναγκών.

ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στα πλαίσια της πολύχρονης εκπαιδευτικής και ανθρωπιστικής του δραστηριότητος, σας δίνει για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να ενεργοποιήσετε την εθελοντική σας διάθεση και να καταστείτε πολύτιμος συνεργάτης Υγείας, χρήσιμος στην ευρύτερη κοινωνία, την γειτονιά, την οικογένεια, το ίδιο σας το σπίτι.Το Τοπικό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Φλωρίνης προετοιμάζει και για φέτος την λειτουργία της Σχολής εκπαίδευσης Εθελοντών Νοσηλευτικής προκειμένου να εφοδιαστούν με έγκυρες γνώσεις και δεξιότητες, όσοι άνδρες και γυναίκες το επιθυμούν.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» Κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ

Εικόνα
Ο Γ.Βοσκόπουλος, με ντεκόρ τη γνωστή παρέα των κολαούζων του και χωρίς ίχνος ντροπής, έδωσε μπροστά στις κάμερες άλλη μία κακόγουστη θεατρική παράσταση.Έπειτα, από 4 χρόνια Νομάρχης και 6 χρόνια Δήμαρχος μας είπε καμαρωτός και με περίσσευμα θράσους ότι η τηλεθέρμανση ξεκινάει.Αντί να σκύψει το κεφάλι, να ζητήσει συγνώμη από τους συμπολίτες του, να αναλάβει τις βαρύτατες ευθύνες και να δηλώσει ότι επιτέλους θα εργαστεί με συνέπεια, ειλικρίνεια και ευσυνειδησία για να αναπληρώσει τα 10 χαμένα χρόνια, αναλώνεται σε δημόσιες σχέσεις φθηνού περιεχομένου.Εμείς, όλοι οι Φλωρινιώτες, θέλουμε να εκτελεστεί το έργο άμεσα.

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Συνεδρίασε τη Δευτέρα, η ομάδα συντονισμού για θέματα ανάπτυξης, απασχόλησης, κοινωνικής συνοχής και θεσμικής υποστήριξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. “Η συνεδρίαση της Επιτροπής αυτής είναι μια επιβεβαίωσή της δέσμευσης που υπάρχει, αλλά και της συναντίληψης στο σχεδιασμό των δράσεών μας” τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης, ως συντονιστής της ομάδας.

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SCRAMBLE ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την Κυριακή 2 Οκτ 2016 στην περιοχή Λογγάδων Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε ο 5ος και τελευταίος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος SCRAMBLEΔυτικής Μακεδονίας, με τον ΜΟΦ να καταφέρνει να κλείσει την αγωνιστική σεζόν στην 1η θέση της κατάταξης Βαθμολογίας Σωματείων Μοτοσυκλέτας.Μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τα αγωνιστικά δρώμενα ως Σωματείο, φέτος αποφασίστηκε από αθλητές και μέλη η επανένταξη του Μ.Ο.Φ στο προσκήνιο με ενέργειες που αφορούσαν την εγγραφή παλιών και νέων αθλητών στο δυναμικό του αλλά και την υποστήριξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων από μέλη του ομίλου μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΑΡΚΟΥ "ΕΓΩ …ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (I …THE PROBLEM)"

Εικόνα
Το ντοκιμαντέρ του Αλέξανδρου Μάρκου “Εγώ... το πρόβλημα” (I... the problem) συνεχίζει το κινηματογραφικό του ταξίδι ανά την Ελλάδα στο πλαίσιο των περιφερειακών προβολών του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Στο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Docfest Χαλκίδας, στις 15 Οκτωβρίου, στο θέατρο Παπαδημητρίου. Στο 4ο Φεστοβάλ Κινηματογράφου Χανίων, στις 29 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

OCTOBER VESP ΑΠΟ ΤΟ VESPA CLUB ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Για άλλη μια χρονιά το Vespa Club Κοζάνης διοργανώνει στις 7 – 8 – 9 Οκτωβρίου το «OctoberVesp», μια διοργάνωση θεσμό και την κορυφαία της χρονιάς. Για 4η χρονιά δεκάδες Vespisti από πολλά μέρη της χώρας θα επισκεφθούν την Κοζάνη, για να συμμετέχουν στην εκδήλωση, η οποία συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φαν του είδους και όχι μόνο.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 22η ΠΑΜΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 22η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση. Η ετήσια ορειβατική συνάντηση που διοργανώνεται το πρώτο Σαβ/κο του Οκτώβρη από τον ΣΕΟΦ στο καταφύγιο Οροπεδίου στα 1050μ έχει καθιερωθεί πλέον στον ορειβατικό κόσμο της Φλώρινας και όχι μόνο και αποτελεί σημείο αναφοράς.Φέτος υπήρξε πολλή μεγάλη συμμετοχή και στην διανυκτέρευση του Σαββάτου με πλήθος παιδιών, φίλων και νέων μελών του Συλλόγου. Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες επέτρεψαν επίσης νυκτερινές διαδρομές προσανατολισμού και εξοικείωσης στα ορειβατικά μονοπάτια του Βαρνούντα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας (EC Day) 2016, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Στόχου «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία» ως Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος IPA CBC «Ελλάδα-πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2014-2020» οργανώνει εκδήλωση ευαισθητοποίησης για θέματα αιμοδοσία στην Κεντρική Πλατεία του οικισμού Λαιμού του Δήμου Πρεσπών στις 06/10/2016 στις 09:30. Παράλληλα, θα διενεργηθεί αιμοδοσία στο Πολυϊατρείο Λευκώνα σε συνεργασία με τον «Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΡΕΣΠΑ», και ώρες 09.00-13.00.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ SULLY ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με τη ταινία SULLY συνεχίζονται οι προβολές ταινιών από τη κινηματογραφική Λέσχη της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Εικόνα
Ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, προέβη στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Πρότυπο έργο εξοικονόμησης ενέργειας δημοτικού φωτισμού της λεωφόρου Μεγ. Αλεξάνδρου της πόλης της Φλώρινας», με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΕΡΓΟΝ Α.Τ.Τ.Ε.Β.Ε.» του έργου κ. ΚωνσταντίνοΡόμπη, την Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016, στο Δημαρχείο Φλώρινας.

ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ: ΠΛΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ(VIDEO-ΗΧΟ)

Εικόνα
Μεγάλη πληγή για την Φλώρινα , τη Δυτική Μακεδονία και την ενέργεια είναι η ένταξη της ΔΕΗ στο Υπερταμείο, όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής σε συνέντευξη τους στην ΕΡΤ Φλώρινας για το θέμα αυτό. Ο τομεάρχης συνδικαλισμού των ΑΝΕΛ Πέτρος Γώγος είπε ότι "θέλουμε τη συνταγματική κατοχύρωση από τους αρμόδιους για να παραμείνει το 51% της ΔΕΗ με δημόσιο χαρακτήρα". Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης ενέργειας Ελισσάβετ Παναγιωτίδου επεσήμανε ότι η περιφέρεια παραμένει σταθερή στη θέση της για δημόσιο χαρακτήρα στα κοινωνικά αγαθά όπως είναι η ενέργεια και τα νερά.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ "ΛΥΓΚΗΣΤΕΙΑ"

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στο ΔΑΚ οι αγώνες στίβου «Λυγκήστεια 2016»Παίδων-Κορασίδων Παμπαίδων—Παγκορασίδων Α΄, Β΄και Μίνι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στη Φλώρινα. Η ΓΕΦ με την ΕΑΣ Δ.Μακεδονίας και την αμέριστη βοήθεια του Δήμου και της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να αναβιώσει και κάνει θεσμό τα Λυγκήστεια.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Δ.Α.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 8-9/10/2016

Εικόνα
ΑΝΤΡΕΣ 1η Αγωνιστική: ΣΑΡΙΣΕΣ-Α.Σ.Ε.Α. ΔΡΑΜΑΣ Σάββατο 8/10/16, 13.00 2η Αγωνιστική: ΣΑΡΙΣΕΣ-Χ.Α.Ν.Θ. Σάββατο 8/10/16, 16.00 3η Αγωνιστική: ΣΑΡΙΣΕΣ-ΦΑΡΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ Κυριακή 9/10/16, 10.30

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 6 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 5 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 3:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας στο Πέρασμα.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Επιμελητήριο Φλώρινας προσκαλεί τα μέλη του στην ημερίδα που διοργανώνει με θέμα: ‘’ Το παρόν & μέλλον του ασφαλιστικού φορέα ΟΑΕΕ’’ την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φλώρινας (Μεγαρόβου 19- 2ος όροφος).

9 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KURASH ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Εντυπωσίασε η Ελληνική ομάδα Kurash, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων και Ανδρών, που διεξήχθη το διήμερο 2-3/10 στο Αμύνταιο - Φλώρινας, κατακτώντας συνολικά 9 μετάλλια, εκ των οποίων 4 χρυσά ,3 ασημένια και 2 χάλκινα. 200 αθλητές από 21 χώρες, πήραν μέρος στη διοργάνωση, προσφέροντας πολλές συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα, σε όσους παρευρεθήκαν στο κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

Α.Σ.Ε.Α. « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΟΠΕΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Εικόνα
Με δύο αθλήτριες και έναν αθλητή συμμετείχε η ΦΛΩΡΙΝΑ στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα του Ολυμπιακού που έγινε στην Αθήνα στις 1-2/9/2016.Στους αγώνες πήραν μέρος 189 αθλητές/τριες από πολλές πόλεις της χώρας χαρίζοντας στους θεατές πολλούς συναρπαστικούς αγώνες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Καταπληκτικά τα χρώματα αυτή την εποχή στο Γράμμο και σας προσκαλούμε για ένα ταξίδι στην Ιστορία και στη Φύση στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης. Οι ξεναγήσεις κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο θα γίνονται κάθε Κυριακή και θα ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι. Προγραμματισμένες ξεναγήσεις θα γίνουν επίσης το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΗΣ

Εικόνα
Ο Σύνδεσμος Μοναστηριωτών Φλωρίνης προσέφερε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Φλωρίνης ένα φορείο τύπου «Bedtoobed»αξίας 310€. Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που μας απεστάλη, σε συνεδρίαση της έκανε δεκτή την προσφορά του Συνδέσμου μας και ήδη παρέλαβε το εν λόγω φορείο ενώ ταυτόχρονα ευχαριστεί τον Σύνδεσμο μας για την ευγενική του χειρονομία.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ

Εικόνα
Στις εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιεί η Π.Ε. Φλώρινας παραβρέθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Φλώρινας κ. Κώστας Γέρου την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2016. Όπως δήλωσε ο κ. Γέρου, η Π.Ε. Φλώρινας έχει υλοποιήσει μέχρι στιγμής έργα βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου στον Δήμο Πρεσπών ύψους 1,1 εκ. ευρώ.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΙΓΟ-ΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Η νέα κτηνοτροφική περίοδος ξεκίνησε. Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ πλήρως προετοιμασμένη με τις καλύτερες πρώτες ύλες, ισορροπιστές τροφής, κτηνοτροφικά γάλατα και ειδικά διατροφικά προϊόντα της JOSERA υποστηρίζει τους κτηνοτρόφους συνεργάτες της. Με συστήματα ποιοτικού ελέγχου α΄ υλών και τελικών προϊόντων και τεχνογνωσία που στηρίζεται στη συνεργασία με τους καθηγητές από το Α.Π.Θ. & με τους ειδικούς της JOSERA, η ΒΙΟΖΩΚΑΤ παρασκευάζει ζωοτροφές υψηλής βιολογικής αξίας ώστε να εξασφαλίζεται η υγεία των ζώων καθώς και η υψηλή ποιότητα των τελικών προϊόντων (γάλα, κρέας, αυγά).

ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνα
Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες τοποθέτησης των αγωγών μεταφοράς της τηλεθέρμανσης προς την πόλη της Φλώρινας από το Εργοστάσιο της Μελίτης, μήκους 16χιλμ. Τις εργασίες επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος ο οποίος είπε ότι ήδη έχουν τοποθετηθεί 5 συνεργεία τα οποία δουλεύουν για την τοποθέτηση των αγωγών και από την Φλώρινα προς τη Μελίτη έτσι ώστε την άνοιξη του 2017 να ξεκινήσουν και οι εργασίες για τους αγωγούς μεταφοράς και μέσα στην πόλη της Φλώρινας. Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της εταιρείας κατασκευής του έργου κ. Ρακόπουλος επεσήμανε πως μέχρι τέλη του 2018 εάν όλα πάνε καλά θα έχει ολοκληρωθεί το έργο των αγωγών μεταφοράς της τηλεθερμάνσης έτσι ώστε να ξεκινήσει να λειτουργεί με την τοποθέτηση και των εναλλακτών στις οικίες της πόλης της Φλώρινας.

"ΡΑΤΟΠΟΥΛΕΙΑ" ΑΠΟ ΤΗ ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας όπως κάθε χρόνο διοργανώνει την εκδήλωση «ΡΑΤΟΠΟΥΛΕΙΑ». Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι αριστεύσαντες μαθητές της Β΄ Λυκείου του σχολικού έτους 2015-2016, λαμβάνοντας συμβολική υποτροφία. Η συγκεκριμένη εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται από το 1992 φέτος αποκτά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για δύο λόγους. Αφενός γιατί στις μέρες μας η αριστεία δεν εκτιμάται όσο θα έπρεπε, αφετέρου την φετινή εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κορυφαίος στρατηγικός αναλυτής, Δρ. Νίκος Λυγερός, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα «Η Στρατηγική ενάντια στη Βαρβαρότητα.» Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 7μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας(Νέο Πάρκο).

ΣΥΛΛΗΨΗ 26ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΑΣΑΣΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Έναν 26χρονο υπήκοο Αλβανίας, μη νόμιμο μετανάστη, για κατοχή αδασμολόγητου καπνού συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας. Στην κατοχή του ανωτέρω βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους εννιακοσίων εβδομήντα -970- γραμμαρίων, χωρίς ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και χωρίς να αναγράφεται σ΄αυτήν ο τόπος προέλευσης του. 

Ε.Κ.Φ.: ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ο ΟΑΕΔ καλεί τους ενδιαφερόµενους εγγεγραµµένους ανέργους στα µητρώα ανέργων του ΟΑΕ∆, ηλικίας 18 ετών και άνω, ̟που ε̟πιθυµούν να συµµετάσχουν στη διαδικασία το̟ποθετήσεων ̟προσω̟πικού για την ̟προώθηση της α̟πασχόλησης µέσω ̟προγραµµάτων Ευρωπαϊκή Ένωση Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο 2 κοινωφελούς χαρακτήρα, να υ̟ποβάλουν µε ηλεκτρονικό µόνο τρό̟πο αίτηση συµµετοχής α̟πό 03/10/2016 και ώρα 10η ̟πρωϊνή έως και 13/10/2016 και ώρα 12η µεσηµβρινή στον διαδικτυακό τό̟πο του ΟΑΕ∆ www.oaed.gr, χρησιµο̟ποιώντας το σχετικό ̟πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΡΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Υπό κατάληψη τελούν τρεις σχολικές μονάδες στην πόλη της Φλώρινας, 1ο και 2ο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή, τη καθαριότητα στις τουαλέτες και τη κακή κατάσταση των αιθουσών σε ορισμένες περιπτώσεις. Όπως ανέφερε ο προϊστάμενος της Β/θμιας εκπαίδευσης Φλώρινας κ. Παύλος Ιώαννου σε δήλωση του στην ΕΡΤ Φλώρινας, σε συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους των μαθητών που προχώρησαν σε κατάληψη του έθεσαν τα αιτήματα τους τα οποία όπως είπε μπορούν να επιλυθούν με διάλογο και συζήτηση και όχι με κατάληψη της σχολικής μονάδας. Πηγή:www.ert.gr/news/florina

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μετά την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, μετατίθεμαι από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας στην οποία υπηρέτησα 3 ½ συναπτά έτη ως Υποδιοικητής, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας ως Διοικητής αυτής.Αισθάνομαι βαθύτατη την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες τόσο στους πολίτες του Νομού Φλώρινας όσο και στις στρατιωτικές ,πολιτικές και τοπικές αρχές για την άριστη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Ο.Ξ.Ι.Φ.: "SUPER ΦΙΛΙΠΠΟΣ"

Εικόνα
Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην Ιστορία του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας πέτυχε ο Φίλιππος Γκώγκος σκαρφαλώνοντας στο 2ο σκαλί του Βάθρου στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων στην Βουδαπέστη την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ανάμεσα σε 215 αντιπάλους από 33 χώρες!

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει εξ αποστάσεως επιμορφωτικά σεμινάρια Δια Βίου Μάθησης -ετήσιας διάρκειας (600 ώρες) για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και φοιτητές με θέμα: «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση».

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ξεκίνησαν το Σάββατο 1/10 οι κινηματογραφικές προβολές της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας με την ταινία "ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗN ΝΤΟΡΙ" για τους μικρούς μας φίλους και την περιπέτεια φαντασίας "ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ"!

Ε.Κ.Φ.: 47 ΘΕΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ανακοινώθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας η πρόσληψη ̟ επιστημονικού προσωπικού ΠΕ Αρχαιολόγων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (2 μήνες), για την εκτέλεση των σωστικών ανασκαφών.