Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 28, 2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Υπό την προεδρία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Όλγας Μούσιου Μυλωνά και παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλου συνεδρίασε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, με δεκαεπτά θέματα στην ημερήσια διάταξη και ένα εκτός αυτής.

ΣΑΡΩΣΑΝ ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ #TEAM_TENNIS ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δρώμενων πραγματοποιηθηκε το τουρνουά τένις στα γήπεδα του Αγ. Νικολάου, υπό την αιγίδα της Λέσχης Πολιτισμού.Οι Σάρισες πιστές σε ολα τα τενιστικά γεγονότα της κεντροδυτικής Μακεδονίας, μονοπώλησαν το ταμπλό των ανδρών και γυναικών και οι επιτυχίες ήταν αναμενόμενες.Στους άνδρες είχαμε τον τελικό στο οποίο οι Ταμουτσελης και Ταλίδης προσέφεραν ωραίο θέαμα στους θεατές και.πηραν το χειροκρότημά τους.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Εικόνα
Η Τράπεζα Αίματος του ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ¨ διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία.Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 από 8:30 το πρωί μέχρι 13:00 το μεσημέρι, θα γίνει αιμοληψία στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Γρεβενών. Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων είναι απαραίτητη σ΄αυτή την κορυφαία πράξη ανθρωπιάς.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με ένα και μοναδικό θέμα συνεδριάζει την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αμυνταίου. Η συνεδρίαση θα γίνει στη 1:00 στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου. Το θέμα που θα συζητηθεί αφορά τη "Γνωμοδότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης επί του Κανονισμού Κοινοχρήστων Χώρων Δήμου Αμυνταίου".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Εικόνα
Με γεμάτες τις βαλίτσες από εμπειρίες επέστρεψαν στη Φλώρινα οι τέσσερις μικροί αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ από το Στρασβούργο. Στην πανέμορφη αυτή γαλλική πόλη η Φωτιάδου, η Άμπα και τα αδέρφια Ελσάμι πήραν μέρος στο μεγάλο πρωτάθλημα Eurochamp’s που διοργάνωσε η γαλλική ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Τα τέσσερα παιδιά από τη Φλώρινα μαζί με την Αθηναία Παπαδημητρίου Μαλαματένια ήταν τα μόνα παιδιά από την Ελλάδα που αγωνίστηκαν μαζί με τα 400 παιδιά από όλη την Ευρώπη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΕΝ ΦΛΩΡΙΝΗ "Η ΕΛΠΙΣ"

Εικόνα
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Δ.Σ. του Φ.Ο.Ο.Φ. για την προσφορά στον Σύνδεσμο μας του ποσού των πενήντα ευρώ (50 €) στην μνήμη του επί είκοσι πέντε έτη Γ. Γραμματέα του Συνδέσμου μας, αείμνηστου Θεόδωρου Πέπη.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Εικόνα
Ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας οι εργασίες προετοιμασίας για τη λειτουργία της Σχολής Πυροσβεστών στην Πτολεμαϊδα. Το πρώτο βήμα έγινε με την κατεδάφιση του κτίσματος του παλιού γυμναστηρίου που υπήρχε μέσα στον αύλειο χώρο που θα στεγαστεί η Σχολή (πρώην Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας), στο πλαίσιο των εργασιών προετοιμασίας, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες, μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου το πιθανότερο, θα έχει προκύψει ο ανάδοχος για τη συντήρηση και τις παρεμβάσεις που προβλέπονται απο τις μελέτες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Εικόνα
Αγαπητέ πρόεδρε, Η συνέργεια και ο συντονισμός, με στόχο την επίτευξη κρίσιμων στόχων της κοινωνίας, είναι για όλους μας προτεραιότητα. Ο κοινός βηματισμός που θα πρέπει να διατηρήσουμε, αποτελεί προϋπόθεση για την πρόοδο των τοπικών κοινωνιών και μια ακόμη επιβεβαίωση ότι η ΔΕΗ Α.Ε. είναι και παραμένει στην υπηρεσία αυτής εδώ της περιοχής που τόσα έχει δώσει.

ΕΝΦΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Εικόνα
Η σχέση των κυβερνητικών εταίρων ΣΥΡΙΖ/ΑΝΕΛ με τον ΕΝΦΙΑ είναι γνωστή σε όλο τον ελληνικό λαό.Τον καταψήφισαν με πάθος με επικεφαλής τον κ Τσίπρα που τον χαρακτήρισε δήμευση περιουσιών.Δεσμεύτηκαν το 2014 στη ΔΕΘ για την άμεση κατάργηση του και καλούσαν τους πολίτες να μην τον πληρώσουν.Σήμερα όχι μόνο τον εισπράττουν για 2η φορά, αλλά καίγονται για την εισπραξιμότητα του προκειμένου να απομακρύνουν τον εφιάλτη του «κόφτη».

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΛΠΙΚΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΛΙΒΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Εικόνα
Σας προτείνουμε μια εκδρομή στην υπέροχη φύση του Γράμμου, στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης, για ένα ταξίδι στην πρόσφατη ελληνική ιστορία. Ξεναγήσεις θα γίνουν το Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου καθώς και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου .

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Εικόνα
Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλωρίνης «Ο Αριστοτέλης» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Τέρπο Νικόλαο. Ο 24χρονος αθλητής, αποτελεί την τελευταία μεταγραφή της ομάδας, εκτός και εάν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΠΡΕΣΠΕΣ 2016"

Εικόνα
Με τη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου και του Μίλτου Πασχαλίδη, που ήταν αφιερωμένη στα 75 χρόνια λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις Πρέσπες 2016. Για την προσφορά του συνδικαλιστικού κινήματος στην ιστορία και τους συνεχείς αγώνες στήριξης όλων των εργατικών δικαιωμάτων, μίλησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ.Ιωάννης Παναγόπουλος φέρνοντας ως παράδειγμα την προσπάθεια του εργατικού κέντρου Φλώρινας εδώ και 75 χρόνια στην ακριτική περιοχή για την στήριξη των εργαζομένων και των ανέργων. Πηγή: www.ert.gr/news/florina

ΦΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Κυψέλη πνεύματος χαρακτήρισε τη Δημόσια βιβλιοθήκη Αμυνταίου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκοπής Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια της βιβλιοθήκης.Ο κ.Παυλόπουλος αφού ξεναγήθηκε στους χώρους της βιβλιοθήκης τόνισε τη σημαντικότητα λειτουργίας της για τους νέους της ακριτικής περιοχής καθώς οι Έλληνες φέρουμε βαριά κληρονομιά και ιστορία.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Τρίτη 30 Αυγούστου η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στις 11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Εικόνα
Στην απόφαση του ΣΤΕ για τα τοξικά απόβλητα αναφέρθηκε η Αντιπεριφέρειαρχης Ενέργειας Ελισσάβετ Παναγιωτίδου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 8 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τετάρτη 31η Αυγούστου 2016 το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Η συνεδριάσει θα γίνει στις  15:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης).