ΤΟ "ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ" ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για ακόμα μια χρονιά στην πόλη της Φλώρινας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσει το «Ξύλινο Χωριό» στον χώρο του νέου Πάρκου Φλώρινας.
Ο Δήμος Φλώρινας καλεί, όσους επαγγελματίες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να υποβάλουν σχετική αίτηση μέχρι τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016, στο γραφείο Δημάρχου του Δήμου Φλώρινας (Δημαρχείο - Μεγάλου Αλεξάνδρου 97, Φλώρινα).Το «Ξύλινο Χωριό» θα λειτουργήσει από την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016, μέχρι και το Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017, εντελώς δωρεάν.
Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:
1. Κάθε ενδιαφερόμενος, που επιθυμεί τη συμμετοχή του στο «ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ», πρέπει να δηλώσει στον Δήμο μια (1) τουλάχιστον εορταστική εκδήλωση, που θα διοργανώσει ο ίδιος με την αρωγή του Δήμου πλαισιώνοντας το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα ανακοινωθεί σε τύπο, έντυπα και αφίσες.
2. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους επαγγελματίες δραστηριοποιούνται στον χώρο των παραδοσιακών προϊόντων και στους Συλλόγους που προάγουν τοπικά ήθη και έθιμα.
Επίσης, παρακαλούνται όσοι Σύλλογοι ή φορείς εφόσον επιθυμούν είτε να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις το Δήμου είτε να προτείνουν την πραγματοποίηση συγκεκριμένων δράσεων, ακόμα και εκτός του «Ξύλινου χωριού», όπως δηλώσουν τη συμμετοχή και τις προτάσεις τους.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Τηλ.2385351010, 2385351031
Fax: 2385044628
email: press@cityoflorina.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)