ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

Στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών και της τόνωσης του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων της Φλώρινας και όλης της Δυτικής Μακεδονίας συμβάλει η παρουσία των κινητών αστυνομικών μονάδων. Στους πέντε μήνες λειτουργίας της μονάδας στην Φλώρινα, όπως είπε σε δήλωση του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας και υπεύθυνος της κινητής μονάδας Δημήτρης Παλιογιάννης, έχουν δημιουργηθεί αμφίδρομες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ των κατοίκων και της αστυνομίας καθώς εξυπηρετούνται καθημερινά δεκάδες κάτοικοι ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών που βρίσκονται στα σύνορα της χώρας μας με την ΠΓΔΜ και την Αλβανία. Υπογράμμισε δε ότι η μονάδα έτυχε της αποδοχής σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό βαθμό των κατοίκων και κυρίως των ηλικιωμένων που κατοικούν σε απομακρυσμένα χωριά και οικισμούς. Η μονάδα, στελεχώνεται από τρεις αστυνομικούς οι οποίοι προέρχονται από το Αστυνομικό Τμήμα, την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και την Τροχαία οι οποίοι παρέχουν επί τόπου υπηρεσίες στους πολίτες.

Πηγή:www.ert.gr/news/florina



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)