«ΧΡΥΣΌ ΞΕΚΊΝΗΜΑ!»

Ενθουσιώδες το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τις εφηβικές ομάδες ξίφους μονομαχίας του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας.Στο 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο της χρονιάς στην Αθήνα, στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 140 αθλητές και αθλήτριες, ο ΟΞΙΦ «κατέβασε» 15μελή ομάδα.
Στα κορίτσια, η Ζωή Μοσχοπούλου έκανε αυτό που μας έχει συνηθίσει, κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο ενώ το Χάλκινο μετάλλιο πήρε η Μαρία Κεβρεκίδου.
Στα αγόρια, παρά την συνολική ανανέωση τα παιδιά τα πήγαν περίφημα. Ο Δημήτρης Γιαννάκης κέρδισε το Χάλκινο μετάλλιο. Στα προημιτελικά συνάντησε τον Κυριάκο Χατζηευφραιμίδη (8ος) σε ένα «οικογενειακό» ντέρμπι με νικητή τον Δημήτρη 15-14!
Συνολική αποκομιδή μεταλλίων: 1 Χρυσό και 2 Χάλκινα.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο ο ΟΞΙΦ δίνει δυναμικό παρόν στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 της Βουδαπέστης με 8μελή ομάδα στο ξίφος ασκήσεως και τον Αλέξανδρο και Φίλιππο Γκώγκο στο ξίφος μονομαχίας, σε συνέχεια της εκπληκτικής τους εμφάνισης στην Άγκυρα. Καλή επιτυχία!
Ανανεωμένο και το site του ΟΞΙΦ (www.oxif.gr) την νέα χρονιά, απόλυτα προσβάσιμο και από τα κινητά τηλέφωνα.











Από το Δ.Σ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)