ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Τ.Κ. ΑΕΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ

Στη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Τοπική Κοινότητα Αετού την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Αετού, παρουσία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Κώστα Θεοδωρίδη, δημοτικών συμβούλων του Δήμου Αμυνταίου και κατοίκων της τοπικής κοινότητας, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος.
Ο κ. Μπίρος, αφού αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου και στη σημασία της διαβούλευσης με τις τοπικές κοινωνίες για την ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων, ανέφερε ότι η Π.Ε. Φλώρινας έχει καταγράψει τα προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων και μένει πιστή στο επιχειρησιακό σχέδιο για την Π.Ε. Φλώρινας, τονίζοντας ότι συνδράμει ακόμα και σε έργα πέραν της αρμοδιότητάς της.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε συνοπτικά στα έργα που έχουν υλοποιηθεί και πρόκειται να υλοποιηθούν μελλοντικά, με γνώμονα πάντα την ισόρροπη ανάπτυξη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)