ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Μια ρομαντική βραδιά δίπλα στις όχθες του ποταμού Σακουλέβα, χάρισαν στους παρευρισκόμενους οι Κανταδόροι Γ’ Η-Λυκείου την Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικά Δρώμενα 2016» του Δήμου Φλώρινας και του Νομικού Προσώπου.Με το μεράκι τους και την αγάπη τους για τη μουσική οι Κανταδόροι ταξίδεψαντο κοινό τους στο παρελθόν με επιλεγμένα αξέχαστα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Ακολούθησε το χορευτικό του ΚΑΠΗ Φλώρινας σε μια πρώτη εμφάνισή του, μετά από πολλά χρόνια, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό τις ποιοτικές δράσεις τις οποίες πραγματοποιούν τα εκλεκτά μέλη του ΚΑΠΗ Φλώρινας, ενός σπουδαίου δημοτικού θεσμού που στηρίζει την τοπική μας κοινωνία.







Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει:
Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016
16:00, Γήπεδο τένις, Ανοιχτό τουρνουά τένις ανδρών- γυναικών από το τμήμα αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας
Σάββατο 27 Αυγούστου 2016
21:00, Προαύλιο 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, «Σε αναζητώ…». Μουσικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θεσσαλών και Φίλων Ν. Φλώρινας. Ερμηνευτής Μανώλης Χατζημανώλης μαζί με εκλεκτό επιτελείο.
Κυριακή 28 Αυγούστου 2016
16:00, Γήπεδο τένις, Ανοιχτό τουρνουά τένις ανδρών- γυναικών από το τμήμα αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)