Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 18, 2015

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας περίπτωση απάτης σε βάρος 79χρονου ημεδαπού στην Φλώρινα. 

ΣΎΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
Έναν 36χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής.

203 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ 358.059 ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

Εικόνα
Την ψήφο 358.059 ψηφοφόρων στη Δυτική Μακεδονία θα διεκδικήσουν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 203 υποψήφιοι όλων των κομμάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Εικόνα
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, τα Γραφεία Διαβατηρίων θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου τους, ως ακολούθως: Το Σάββατο (24.01.2015) κατά τις ώρες 08.00 έως 18.00 και Την Κυριακή (25.01.2015) κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00. 

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(video)

Εικόνα
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο μηχανισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(video)

Εικόνα
Άμεση ήταν η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη στο θέμα των εφημεριών της Μαιευτικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης. 

ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Εικόνα
Δήλωση…χρησμός από τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο για τις εκλογές της Κυριακής .

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Εικόνα
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, σε βάρος 48χρονης ημεδαπής και 20χρονου ημεδαπού, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια και παράνομο στοιχηματισμό μέσω διαδικτύου. 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριαζει την Τρίτη 27 Ιανουαριου η Οικονομικη Επιτροπη της Πετιφερειας Δυτικης Μαξεδονιας.

ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ “ΕΥΠ” ΚΑΙ “ΥΠΕΞ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Εικόνα
Τι γράφει το τουρκόγλωσσο φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ που μοιράσθηκε στην Κομοτηνή – Στο παιχνίδι για την κατάκτηση της εξουσίας η Αξιωματική Αντιπολίτευση τα δίνει ΟΛΑ στην Τουρκία – Η Θράκη κατρακυλά στην αγκαλιά της Άγκυρας, για χάρη της ψήφου των μουσουλμάνων.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ΩΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ

Εικόνα
Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από ενέργειες της Π.Ε. Φλώρινας και με τη συνδρομή του διευθυντή της Δασικής Υπηρεσίας Φλώρινας κ. Παπαϊωάννου Παναγιώτη, τον οποίο και ευχαριστούμε, επετεύχθη η ανάκληση της πράξης χαρακτηρισμού, ως δασικές, των εκτάσεων που αφορούν στο φράγμα Τριανταφυλλιάς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ Σ.ΜΑΥΡΙΔΗ

Εικόνα
Φίλες και φίλοι, συμπολίτες και συμπολίτισσες,  Μετά την άμεση και εκτενή επικοινωνία που είχαμε όλες τις προηγούμενες ημέρες, για την οποία και σας ευχαριστώ, θα ήθελα δημόσια και με μεγάλη αφαίρεση να κωδικοποιήσω τα βασικά σημεία των ερωτήσεων που κυρίως μου απευθύνατε στις μεταξύ μας συζητήσεις, προκειμένου να συνεχιστεί και με αυτόν τον τρόπο ο διάλογος που ξεκινήσαμε.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ε.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Εικόνα
Σε μία γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό εκδήλωση ο υπ. Βουλευτής Ν.Δ. Φλώρινας κ. Στάθης Κωνσταντινίδης πραγματοποίησε την κεντρική πολιτική του ομιλία.

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
«Θέλω να θυμηθούμε πως πορευτήκαμε αυτά τα 5 δύσκολα χρόνια εδώ στην Πτολεμαΐδα. 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Εικόνα
Το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιανουαρίου 2014 η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα συναντήθηκε στη Βεύη με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δημήτρη Κυριακού και τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Χρήστο Σπίρτζη για να συζητήσουν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του τοπικού λιγνιτωρυχείου.

ΣΕ ΚΛΊΜΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΤΟ 15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

Εικόνα
Σε κλίμα ομοψυχίας και στο Δημοκρατικό πνεύμα που χαρακτηρίζει πάντα τις διαδικασίες του Σωματείου, ξεκίνησαν και διεξάγονται οι εργασίες του 15ου Γενικού Συμβουλίου και της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς, 24 και 25 χρονών, γιατί σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε, συνέλαβαν  στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης. 

ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΚΟΖΑΝΗΣ Π ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
                                                  «Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας δεν παρέμειναν απλώς στον τόπο μας, αλλά ενισχύθηκαν κιόλας, ενώ δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να κάνουν πλέον το μεγάλο άλμα. Να επενδύσουν στην εξωστρέφεια τους. Τώρα είναι η ώρα, το μπορούν και το οφείλουν στον τόπο, για να παίξουν ακόμα καλύτερα το ρόλο τους ως ένας απ΄ τους βασικούς πυλώνες της ανάπτυξης μας».

ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΥΘΟΎ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εικόνα
Ξεμπλοκάρει μετά από συντονισμένες ενέργειες του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη και ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, που αφορά στη λειτουργία του Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού ισχύος 1,035 MW, του φράγματος «Πραμόριτσα», στην κτηματική περιοχή Βυθού της πρώην κοινότητας Πενταλόφου.

ΑΠΟΦΑΣΗ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

Εικόνα
Αποφαση για τη λειτουργια των καταστηματων τις Κυριακες ελαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος.  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΙΛΩΤΑ-ΝΈΟ Δ.Σ.

Εικόνα
Το Δ.Σ. του Συλλογου Γυναικών Φιλώτα ευχαριστεί όλα τα μέλη του, τα οποία παραβρέθηκαν την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 στην καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας και συμμετείχαν στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση που ακολούθησε.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΚΕΠ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εικόνα
Στο πλαίσιο των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και της ανάγκης εξυπηρέτησης των πολιτών στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, ο Δήμος Φλώρινας ενημερώνει ότι από την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου θα παραμείνουν ανοιχτά τα ΚΕΠ για το κοινό, προκειμένου να διευκολύνονται οι ψηφοφόροι αλλά και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Εικόνα
Συνέντευξη Τύπου, με θέμα τη διενέργεια των Βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, θα δωσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Εικόνα
Το 15ο Γενικο Συμβουλιου – Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του πραγματοποιει το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Ι.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Εικόνα
Συνεχιζει τις επισκέψεις του στις Τοπικές κοινότητες της Π.Ε. Φλώρινας ο υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. Ι.Αντωνιάδης. 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Σ.ΜΑΥΡΙΔΗ

Εικόνα
Επισκέψεις στις τοπικες κοινότητες της Φλώρινας πραγματοποιει ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Φλώρινα Σ.Μαυρίδης. 

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΌ ΠΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ

Εικόνα
Tο Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος "ΠΗΓΑΣΟΣ" Φλώρινας πραγματοποίησε κοπή Βασιλόπιτας, στην κατάμεστη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δήμου Φλώρινας με την συμμετοχή πλήθους κόσμου και των τοπικών αρχών.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΊΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΉ Ν.Δ. Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Εικόνα
Σας προσκαλούμε στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή κ. Γιάννη Αντωνιάδη, την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 21:30 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΛΥΓΚΟΣ.

ΣΎΛΛΗΨΗ 45 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

Εικόνα
Για παράβαση του νόμου περί όπλων  συνέλαβαν 45χρονο ημεδαπό χθες το μεσημέρι  αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την κεντρική πολιτική εκδήλωση της θα πραγματοποιησει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ν. Φλώρινας την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 στις 19:30 στο ξενοδοχείο «Λύγκος ».

ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΧΛΑΔΑ

Εικόνα
Επιτόπια αυτοψία στο σημείο κατολίσθησης της Τ.Κ. Αχλάδας πραγματοποίησε την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, αρμόδιο κλιμάκιο της Π.Ε. Φλώρινας συνοδευόμενο από την Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Εικόνα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΑΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Εικόνα
Για τη λειτουργία  των πολιτικων γραφείων του υπ. Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Π.Ε Φλώρινας Στάθη Κωνσταντινίδη ενημερωνει το γραφείο τύπου. Τα πολιτικά γραφεία  βρίσκονται στην Φλωρινα και στο Αμύνταιο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Εικόνα
Συνεχιζει τις επισκεψεις του ο υποψήφιος με τη Ν.Δ. Φλωρινας Ι.Αντωνιάδης στις Τοπικές Κοινότητες της Φλώρινας. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΕΤΗ ΠΕΡΚΑ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΕΗ

Εικόνα
Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου η υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα συναντήθηκε με τους εργαζόμενους του ΑΗΣ Μελίτης και του ορυχείου του ΑΗΣ Φιλώτα.  

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΑΡ

Εικόνα
Με τους υποψήφιους Βουλευτές Φλώρινας του κόμματος ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ κ. Μέλφου Αικατερίνη και Μητρόπουλο Μιχαήλ, συναντήθηκε σημερα Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του. 

ΙΝΕ-ΓΣΕΕ: ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Εικόνα
Ενημέρωση για μια  νέα δράση που υλοποιεί το τελευταίο διάστημα, το Δίκτυο Πληροφόρησης, πραγματοποιεί το ΙΝ.Ε/ΓΣΕΕ Δυτικής Μακεδονίας. Τι είναι το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Πρόκειται για μία νέα δραστηριότητα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, μια πρωτοβουλία η οποία έχει στόχο την ενημέρωση, την πληροφόρηση και τη συμβουλευτική του εργατικού δυναμικού, με έμφαση και προτεραιότητα στους τομείς της κοινωνικής ασφάλισης, των εργασιακών σχέσεων και της απασχόλησης. 

Η ΔΕΗ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ 478 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΟ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 478 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, για το Νομό Κοζάνης, και για το νομό Φλώρινας.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

Εικόνα
Ακόμη και με ποσοστό 33% είναι δυνατόν το πρώτο κόμμα να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις εκλογές 2015. Σε ποιες περιπτώσεις είναι αυτό δυνατό.

ΣΥΛΛΗΨΗ 23ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Έναν 23χρονο ημεδαπό, συνέλαβαν στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, γιατί σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
Δύο  αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, έναν 48χρονο για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών και έναν 36χρονο για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας συνέλαβαν στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στον κόμβο Άργους Ορεστικού Καστοριάς , αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εικόνα
Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Εικόνα
Με την ταινία "Τα Μυστικά του δάσους" συνεχίζουν οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
O Γεωπονικός Σύλλογος Φλώρινας , σας προσκαλεί στην κοπή της βασιλόπιτας σημερα Tετάρτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 6:00 μ.μ. , στο ξενοδοχείο ‘’ΦΑΙΔΩΝ’’ στην Φλώρινα.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Εικόνα
Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 απέχουν μόλις τρεις ημέρες ενώ πάνω από 9 εκατομμύρια ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες ώστε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα Πόσοι όμως θα είναι οι σταυροί προτίμησης που θα συμπληρώνουν στα ψηφοδέλτια οι ψηφοφόροι ανά νομό της χώρας αλλά και οι έδρες που κατανέμονται στις εκλογικές Περιφέρειες. 

ΟΓΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΘΗΚΑΝ

Εικόνα
Πάνω από 2.000 υποθέσεις ασφαλισμένων του Ο.Γ.Α. διεκπεραίωσε το γραφείο Οργανισμού στην Κοζάνη από τις 15 Σεπτεμβρίου του 2014, όταν άρχισε να λειτουργεί, μέχρι σήμερα. Αυτή την ενημέρωση έκανε η Διευθύντρια του καταστήματος κ. Αναγνώστου Λαμπρινή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρι Κουκουλόπουλο, ο οποίος την επισκέφτηκε σήμερα και συνομίλησε μαζί της όπως και με τους άλλους εργαζόμενους αλλά και με ασφαλισμένους του Ο.Γ.Α. 

ΛΗΞΗ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ"

Εικόνα
Ξεναγούμαστε, υφαίνουμε και γευόμαστε…(σ)τις Πρέσπες! Πρόγραμμα δράσεων με αφορμή τη λήξη της έκθεσης «Εικαστική Πορεία προς τις Πρέσπες 2007 – 2014. Μια διαδικασία βίωσης του τοπίου» Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015. Μετά από σχεδόν τρεις μήνες λειτουργίας, έξι άκρως ενδιαφέροντα εργαστήρια για ενήλικες και παιδιά, δύο πορείες στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης και το Στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Σταυρούπολη, και ένα άρτια οργανωμένο, διήμερο, διεπιστημονικό συνέδριο, η έκθεση «Εικαστική Πορεία προς τις Πρέσπες 2007–2014.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Απαντώντας στο από 29/12/2014 αίτημα, για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας, το οποίο συζητήθηκε στο Δ.Σ. που έλαβε χώρα την Παρασκευή, 09/01/2015, και ώρα 11:00 πμ., στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας παρουσία όλων των μελών αποφασίσαμε ότι: Βάσει των Βιβλίων που τηρούμε στο Σωματείο δεν προκύπτει η ταμειακή τακτοποίηση όλων των μελών που υπογράφουν το αίτημα (άρθρο 13, παρ. 2 του Καταστατικού).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Εικόνα
Με τον υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη, συναντήθηκε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στο γραφείο του.

ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΜΕ ΤΕΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με την πρώτη επίσημη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΤΕΕ Δ. Μακεδονίας την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, επισφραγίστηκε η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της Π.Ε Γρεβενών και του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας. Από την πλευρά της Π.Ε Γρεβενών συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Σημανδράκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Καναβός, ειδικοί συνεργάτες και υπηρεσιακοί παράγοντες.