Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 4, 2015

ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ

Εικόνα
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για τον μήνα Δεκέμβριο του 2014 , στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΠΟΤΑΜΙ- ΤΕΛΕΙΑ- ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Εικόνα
Με τρεις υποψηφίους βουλευτές κατεβαίνει στην Φλώρινα το ΠΟΤΑΜΙ και με δυο υποψηφίους το νεο κόμμα του Απόστολου Γκλετσου ΤΕΛΕΙΑ.

Το Ισλάμ στην Ευρώπη – Η εισβ0λή άρχισε – Ένα βίντεο που όλοι πρέπει να δούμε

Εικόνα
Η εισβολή των Μουσουλμάνων έχει αρχίσει! 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ " ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ" ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Το βιβλίο-Έκθεση ζωγραφικής , της εικαστικού Κωνσταντίνας Βαλερά στη νέα της δουλειά με τίτλο «Ιχνηλατώντας» , παρουσιάζει αύριο Κυριακή 11 Ιανουαρίου ο Ε.Σ.ΑΜΥΝΤΑΣ.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ-ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Εικόνα
Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών κλοπή από εργοτάξιο - λατομείο, στην Μικροκλεισούρα Γρεβενών και κλοπή Ι.Χ.Φ. από το Παλαιόκαστρο Κοζάνης . 

ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Τρεις ημεδαποί (18, 23 και 26 χρονών) για απόπειρα κλοπής συνελήφθησαν χθες  το μεσημέρι στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών.

293 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Εικόνα
293 άτομα συνελήφθησαν, συνολικά  κατά το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2014,  απο τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας.

ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Πέντε αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, από 27 έως 33 χρονών για πλαστογραφία συνέλαβαν χθες  το βράδυ στην Αγία Κυριακή Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.  

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΤΤΕ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Εικόνα
Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις - κλοπές από καταστήματα στην περιοχή της Πτολεμαΐδας.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Τρεις ημεδαπούς, δύο άνδρες 26 και 23 χρονών και μια γυναίκα 52 χρονών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση συνέλαβαν χθες το μεσημέρι στην Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας .

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Με 23 θέματα στην ημερήσια διάταξη της συνεδριαζει την  Τρίτη 13 Ιανουαριου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Με δυο υποψηφίους στην Φλώρινα θα κατέβει στις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

ΔΥΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εικόνα
Με δυο υποψηφίους στην Π.Ε. Φλώρινας θα κατέβει στις εκλογές το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

Εικόνα
Τους υποψηφίους βουλευτές του στην Π.Ε. Φλώρινας ανακοίνωσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Ανακοινώθηκαν απο τη Ν.Δ. και επίσημα τα ονόματα των υποψηφιων βουλευτών που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Π.Ε. Φλώρινας.

ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ Η ΓΡΙΠΗ:ΗΔΗ 4 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥ

Εικόνα
Σε έξαρση βρίσκεται αυτήν την περίοδο η γρίπη και σύμφωνα με το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., ήδη 4 ασθενείς έχουν χάσει τη ζωή τους από επιπλοκές του ιού, ενώ άλλοι 6 χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε Μ.Ε.Θ. 

ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ- ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εικόνα
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε συνεδρίασή της, σήμερα, μετά και την συνάντηση που είχε, χθες, με τον υπηρεσιακό Υπουργό Εσωτερικών, Μιχάλη Θεοχαρίδη, αποφάσισε την απεργία - αποχή των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από κάθε διαδικασία για την προετοιμασία, διεξαγωγή και μεταφορά των αποτελεσμάτων των Βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Τρια τα ονοματα των υποψηφιωμ βουλευτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ "ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ" ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Ο Ε.Σ.ΑΜΥΝΤΑΣ σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου-Έκθεση ζωγραφικής , της εικαστικού Κωνσταντίνας Βαλερά στη νέα της δουλειά με τίτλο «Ιχνηλατώντας» , στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου στις 11/1/2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:30 π.μ.

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΓΙΑ 7.000 ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΙΕΚ ΕΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛ

Εικόνα
Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ ως συντονιστής της σύμπραξης φορέων των οργανώσεων δομών των κοινωνικών εταίρων ΙΝΕ & ΚΑΝΕΠ ΓΣΕΕ, ΙΜΕ & ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, ΚΑΕΛΕ & ΙΝΕΜΥ ΕΣΕΕ, Στέγη Ελληνικής Βιομηχανίας ΣΕΒ, ΙΝΣΕΤΕ και της ΕΕΔΕ προβαίνει σε ανακοίνωση στο πλαίσιο της Πράξης «Πρόσβαση στην αγορά εργασίας: Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας Ι.Ε.Κ., ΕΠΑ.Σ. και ΕΠΑ.Λ.» – που εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους – και σας ενημερώνει για την πλήρη εξέλιξη των προπαρασκευαστικών διαδικασιών και την άμεσα επερχόμενη έναρξη της φάσης υλοποίησης.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Σε Ρυθμούς Κυπέλλου Τα Κορίτσια Του Αμύντα Αμυνταίου

Εικόνα
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το 2015, δίνει το Σάββατο 10/1 ο Αμύντας Αμυνταίου, καθώς στις 18:00 υποδέχεται σε αγώνα νοκ-άουτ, για τη φάση των "8" του Κυπέλλου Ελλάδος, την περσινή φιναλίστ και πολυνίκη του θεσμού Αναγέννηση Άρτας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΖΑΖΑΡΗ-ΧΕΙΜΑΔΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΩΝ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το Άρθρο 59 του υπ' αρ. Ν.4135 (ΦΕΚ 269 / 24-12-2014), τροποποιούνται οι διατάξεις του Ν. 1650/1986(Α΄ 160) και αφαιρείται η λέξη “αλιεία” από την περίπτωση β΄ της υποπαραγράφου 3 της παρ. 4 του αρ.19 (Ν1650/1986).

ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Δύο ημεδαπούς, έναν 45χρονο και μια 50χρονη, για μεταφορά-κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, συνέλαβαν στην διασταύρωση Λειβαδοτοπίου στο Νεστόριο Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς,  στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτροπή εισόδου ναρκωτικών στη χώρα.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 25ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Έναν 25χρονο ημεδαπό, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης συνέλαβαν στο Δισπηλιό Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.

ΣΤΙΣ 9:00 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Μια ώρα αργότερα,  στις 9:00, θα αρχίσουν αύριο τα μαθήματα στα Σχολεία της Πρωτοβαθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Αμυνταίου μετά και απο αποφαση του Δημάρχου Αμυνταίου. 

ΣΤΙΣ 9:00 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Μια ωρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα σχολεία στον Δήμο Πρεσπών αύριο Παρασκευη 9 Ιανουαριου μετά και απο απόφαση του Δημαρχου Πρεσπών.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Εικόνα
Τα ονόματα των υποψηφίων Βουλευτών με το κόμμα του ΚΚΕ ανακοίνωσε Σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσουμπας.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ

Εικόνα
Κλειστά θα παραμείνουν και. αύριο Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας  , λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχη μετα και απο απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ Γ.Α.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδωνστην Επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 15ο χλμ έως το 30οχλμ. Στο Εθνικό και στο λοιπό Επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

ΣΥΛΛΗΨΗ 21ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

Εικόνα
Εναν 21χρονο ημεδαπό, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης συνέλαβαν στο Δισπηλιό Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς.

ΝΕΑ ΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

Εικόνα
Την αναπροσαρμογή ορίων κατανάλωσης στο ειδικό «Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης» που παρέχετε σε κοινωνικούς και προνοιακούς φορείς απο την ΔΕΗ προβλέπει απόφαση του ΥΠΕΚΑ.

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ- ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εικόνα
Αρχίζουν τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου και θα λήξουν το Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2015.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Οι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στην Π.Ε. Φλώρινας ανακοινωθηκαν και επίσημα απο το κόμμα. 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριαζει αύριο Παρασκευη 9 Ιανουαριου το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΝΔΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Εικόνα
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον ΤΟΕΒ Καρπερού - Δήμητρας και το Δήμο Δεσκάτης, σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την ανάπτυξη της δενδροκαλλιέργειας στην Π.Ε Γρεβενών.

ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΧΟΜΠΙΤ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την ταινια ΧΟΜΠΙΤ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ (THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES) συνεχίζονται οι προβολές της κινηματογραφικης Λέσχης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας.

ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ

Εικόνα
Μια ώρα αργότερα θα ξεκινησει η λειτουργησουν τα σχολεία στον Δήμο Αμυνταίου αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου μετά και απο απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ.Κώστα Θεοδωρίδη.

ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΡΟΠΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Εικόνα
 Έχοντας υπόψη: Την υπ.αριθμ.5188/31-12-2014 απόφαση Υπουργού Εσωτερικών, «Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα και σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων  κομμάτων  για την προεκλογική προβολή  τους.

ΜΙΑ ΏΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Ο Δήμος Πρεσπών, με απόφαση του Δημάρχου, κάνει γνωστό ότι δόθηκε παράταση κατά μία ώρα της έναρξης μαθημάτων λόγω χαμηλών θερμοκρασιών για την Πέμπτη 8/1/2015 και Παρασκευή 9/1/2015, στα σχολεία Α΄ βαθμιας και Β΄ βάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής του.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία στο Δήμο Φλώρινας με απόφαση του Δημάρχου Ιωάννη Βοσκοπουλου.

LIFE ARCTOS KASTORIA: Διεθνές συνέδριο στην Καστοριά

Εικόνα
Διεθνές συνέδριο με θέμα “Transport, Infrastructure and other categories of bear-human conflicts” (» Μεταφορές, Υποδομές και άλλες κατηγορίες συγκρούσεων αρκούδας-ανθρώπου «) θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά στις 6 και 7 Φεβρουαρίου στα πλαίσια του έργου LIFE ARCTOS KASTORIA.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΌ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ

Εικόνα
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, στον τόπο διαμονής τους θα μπορέσουν να ασκήσουν του εκλογικό τους δικαίωμα οι ετεροδημότες, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, αλλά και όσοι είχαν υποβάλει αίτηση εγγραφής τους μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2014.

ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΝΟΜΆΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με την ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών των κομματων για τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου μπαινουμε στη τελική ευθεία του προεκλογικου αγώνα.

ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 11 ΚΙΛΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τέσσερα άτομα έναν 30χρονο ημεδαπό και τρεις υπηκόους Αλβανίας, 25, 41 και 26 χρονών, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελαβαν στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας.

ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 37ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Εναν 37χρονο ημεδαπό, γιατί σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης,συνέλαβαν χθες  το βράδυ στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Α' Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας.

4 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΥΝΈΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΊΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εικόνα
Εναν 22χρονο ημεδαπό και έναν 27χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, καθώς και δύο (2) αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, 22 και 31 χρονών, για πλαστογραφία συνέλαβαν χθες στην Κρυσταλλοπηγή, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής.

ΜΕ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΣΑΚΟΥΛΕΒΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΈΓΙΝΕ Ο ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ-ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΈΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

Εικόνα
Με λαμπρότητα και ευλάβεια πραγματοποιηθηκε ο καθαγιασμος των υδάτων στην Π.Ε. Φλώρινας.

ΓΙΟΡΤΗ ΖΑΧΑΡΩΤΩΝ

Εικόνα
Γιορτή ζαχαρωτων διοργανώνει αύριο ο Δήμος Φλώρινας στο ξύλινο χωριό στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟΣ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Εικόνα
Στην ευρεία σύσκεψη φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων που πραγματοποιήθηκε-με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά- αμέσως μετά την πυρκαγιά στον Α.Η.Σ. Πτολεμαΐδας, μεταξύ άλλων είχε αποφασιστεί το ΚΕ.ΠΕ. (Κέντρο Περιβάλλοντος) Δυτ. Μακεδονίας να πραγματοποιήσει σειρά μετρήσεων, εντός και εκτός του χώρου του Σταθμού.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΈΝΤΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΒΊΣΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Τα Στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Φλώρινας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την εταιρία ΕΡΓΟΝ ΑΤΤΕΒΕ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κ. Κωνσταντίνο Ρόμπη, για την ειλικρινή στήριξη που προσέφεραν στις ωφελούμενες του Κέντρου που το είχαν ανάγκη, μέσω προπληρωμένων επιταγών συνολικής αξίας 250,00 € γνωστής εταιρίας super market.