Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 24, 2014

ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔΜ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ;

Εικόνα
Για πρόεδρος στο νέο Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δυτικής Μακεδονίας στοχεύει σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia ο Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος.

ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ- ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εικόνα
Την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή παράδοσης- παραλαβής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Δακή στο νέο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη.

ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ,ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Εικόνα
Στο Πανφλωρινιώτικο συλλαλητήριο για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Φλώρινας που διοργανώνει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου σε συνεργασία με την Νοσοκομειακή Επιτροπή την ερχόμενη Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχει ενεργά και η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της το θέμα της υγείας είναι μέγιστης σημασίας.

Α.Σ.Ε.Α.Φ.: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 16 ΕΤΩΝ

Εικόνα
Αύριο θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο- Διαγωνισμός ερασιτεχνικής αλιείας για παιδιά κάτω των 16 ετών διοργανώνει το Δ.Σ. του Α.Σ.Ε.Α.Φ.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΣΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ

Εικόνα
Έναν 29χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης συνέλαβαν  στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

42ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Εικόνα
Έναν 42χρονο ημεδαπό για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης συνέλαβαν στην Κοζάνη αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 1ο ΒΟΡΕΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Εικόνα
Επιτυχημένη η χθεσινή βραδιά στο 1ο Βορέας Φέστιβαλ που διοργανώθηκε στην Φλώρινα με κρητική βραδιά με τον Τζουγανάκη στις όχθες του Ποταμού Σακουλέβα κάτω από το Ζωολογικό Κήπο. Σήμερα οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και ολοκληρώνονται αύριο με συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου.

ΠΡΕΣΠΕΣ 2014: ΣΕΡΣΕ ΛΑ ΦΑΜ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Με τη μουσικοθεατρική παράσταση  «Σερσέ Λα Φαμ»- Οι γυναίκες μέσα στα τραγούδια του Τσιτσάνη από το ΚΘΒΕ συνεχίζονται σήμερα στο Νησάκι του Αγίου Αχιλλείου Πρεσπών οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις "ΠΡΕΣΠΕΣ 2014". 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΟΝΟΡΑΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Εικόνα
Με συναυλία της Ελεονόρας Ζουγανέλη στις όχθες της Λίμνης Βεγορίτιδας στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου Φλώρινας διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Βεγορίτιδας πόυ διοργανώνει ο Πολιτιστικός και ο Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου.

ΧΡΥΣΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

Εικόνα
Το τρίτο χρυσό μετάλλιο και έκτο στην καριέρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο κατέκτησε ο Φλωρινιώτης Ηλίας Ηλιάδης σημειώνοντας ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα. Ο Έλληνας αθλητής, επικράτησε με Ippon του Ούγγρου, Κρίστιαν Τοτ στον τελικό της κατηγορίας του και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εικόνα
ΜΠΑΣΚΕΤ Στην Ουγγαρία και στην ομάδα της Βουδαπέστης MAFC θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φλωρινιώτης καλαθοσφαιριστής Σταύρος Τουτζιαράκης μετά από δύο πετυχημένες χρονιές στη Σουηδία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το Σαββατοκύριακο ανοίγει η αυλαία για την νεα ποδοσφαιρική αθλητική χρονιά με την 1η φάση του κυπέλλου Ε.Π.Σ. Φλώρινας περιόδου 2014-2015. Τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 5 το απόγευμα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ ΕΘΝΙΚΗ Η Θύελλα Φιλώτα 20 μέρες πριν τη σέντρα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αρχίζει και μπαίνει στους αγωνιστικούς ρυθμούς με συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια. Τα αθλητικά νέα από τον Ηλία Βίτκα συνεργάτη της εβδομαδιαίας Αθλητικής Εφημερίδας Ματιές Στα Σπόρ matiestaspor.blogspot.com

ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΔΑΚΗΣ

Εικόνα
Στα έργα που υλοποιήθηκαν κατά την τετραετία της θητείας του ως Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας αναφέρθηκε ο απερχόμενος  Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Ηλιάδης στην τελετή παράδοσης παραλαβής που πραγματοποιήθηκε χθες παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, του νέου Αντιπεριφερειάρχη Στέφανου Μπίρου και του απερχόμενου Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ -ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Εικόνα
Τους επιτυχόντες στις  Πανελλαδικές Εξετάσεις και την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας συγχαίρει με μήνυμα του ο Δήμαρχος Φλώρινας Ιωάννης Βοσκόπουλος.

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Η ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
 Σε κλίμα ομονοιας,ομοψυχιας κ συγκινησης πραγματοποιηθηκε σήμερα η τελετη παράδοσης -παραλαβης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας παρουσία του Περιφερειαρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπιδη, του απερχομενου Περιφερειαρχη Γιώργου Δακη,των Αντιπεριφερειαρχων κ.Κιοσε και κ.Ευαγγελου και των υπηρεσιακων παραγόντων τηςΠΕ Φλώρινας.

Ε.Α.Υ.Φ.: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εικόνα
Στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας.

Ε.Α.Υ.Φ.: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΕΚΦ

Εικόνα
Συγχαρητήριο μήνυμα στον Κωνσαντίνο Σιάκο για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του ΕΚΦ αποστέλλει το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας.

Ε.Α.Υ.Φ.: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Εικόνα
Τα παιδιά των μελών που εισήχθησαν στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας, σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή, συγχαίρει με ανακοίνωση του το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας.

Ε.Α.Υ.Φ.: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΝΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Εικόνα
Στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Φλώρινας θα συμμετέχει την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας.

ΔΕΔΔΗΕ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 540 ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π.Ε.-Τ.Ε.-Δ.Ε.

Εικόνα
Την πρόσληψη 540 θέσεων προσωπικού  Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προκήρυξε η Ανώνυμη Εταιρεία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε.).

ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Εικόνα
Ξεκίνησε στην Φλώρινα η διανομή ροδακίνων στις πολύτεκνες οικογένειες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Φλώρινας.

ΚΟΡΕΣΤΙΑ 2014 ΣΤΑ ΠΛΙΝΘΟΚΤΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΡΑΝΙΩΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Με τους B-movies και τον Παύλο Παυλίδη πραγματοποιούνται την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 9:00 το βράδυ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καστοριάς ΚΟΡΕΣΤΙΑ 2014 στα πλινθόκτιστα του Άνω Κρανιώνα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ

Εικόνα
Ενημέρωση για τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου που αφορούν στην έκδοση και ανανέωση αδειών αδείας για τους κατόχους κυνηγετικών όπλων πραγματοποιεί με ανακοίνωση του το  Υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της προώθησης νομοθετικών ρυθμίσεων που στοχεύουν στη διευκόλυνση των πολιτών.

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Στην αναγκαιότητα λειτουργίας του κέντρου συμβουλευτικής γυναικών στην Φλώρινα αναφέρθηκε στην ομιλία της η γενική γραμματέας ισότητας των δύο φύλων κυρίαΒασω Κολλια Κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων του κέντρου στον Δήμο της Φλωρινας.

ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1ο ΒΟΡΕΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ξεκινάει σήμερα το 1ο Βορεας Festival στην Φλώρινα  με τη φιλοξενία κορυφαίων ονομάτων του ελληνικού πενταγράμμου .

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΟΒΙΔΑΣ ΣΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ-ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟ 424 Σ.Ν.

Εικόνα
Ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε πυροσβέστης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε δασική και χορτολιβαδική έκταση στη Τοπική Κοινότητα Δενδροχωρίου Καστοριάς, από έκρηξη οβίδας.

ΠΡΕΣΠΕΣ 2014:ΜΑΓΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΗΣ Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

Εικόνα
 Μια ξεχωριστή συναυλία με την Ευανθια Ρεμπουτσικα επι σκηνης είχαν την ευκαιρία να απολαυσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Φλώρινας στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΠΡΕΣΠΕΣ 2014η αυλαια των οποίων άνοιξε σήμερα στο Νεο Παρκο.

ΣΥΛΛΗΨΗ 59ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Εικόνα
Για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου μετανάστη συνέλαβαν έναν 59χρονο ημεδαπό στην Κοζάνη αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Τσοτυλίου.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 37ΧΡΟΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

Εικόνα
37χρονη ημεδαπή συνελήφθη στην Φλώρινα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, για κατοχή ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων.  

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Εικόνα
Με επιτυχία στέφθηκε το παιδικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών το οποίο διοργάνωσε το Τμήμα Εθνογραφίας και Χορού του Φ. Σ. Φ. ο Αριστοτέλης στον αύλειο χώρο στις 26 Αυγούστου.  Παρουσιάσθηκαν χοροί από την Θεσσαλία, την Θράκη, την Ήπειρο και την Φλώρινα. Συμμετείχαν ο Σύλλογος θρακιωτών Φιλώτα ‘ ο Φιλώτας’ και ο Σύλλογος Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας Φλώρινας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Εικόνα
Ανακοινωθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από τις σχολικές μονάδες της Φλώρινας για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15. Αναλυτικά τα όνομά των επιτυχοντων μπορείτε να τα δείτε στη σελίδα του ΚΕΣΥΠ Φλώρινας  http://kesyp.flo.sch.gr/www

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ

Εικόνα
Τα συγχαρητηρια του προς ολους τους επιτυχοντες στα ΑΕΙ κ ΤΕΙ απο την Φλωρινα επισημαινει με ανακοινωση του ο Βουλευτης Ν.Δ. Φλωρινας Ευσταθιος Κωνσταντινιδης.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Εικόνα
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο 3on3 τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» στις 25 και 26 Αυγούστου στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Δρώμενων του Δήμου Φλώρινας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΟΡΔΑΙΑΣ κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Επιστολή για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Φλώρινας και την αναγκαιότητα πρόσληψης ιατρικού προσωπικού απέστειλε στον Πρωθυπουργό της Χώρας Αντώνη Σαμαρά ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος.

ΠΡΕΣΠΕΣ 2014: ΜΕ ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ- Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ

Εικόνα
Με μια μοναδική συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο «Η παράσταση αρχίζει» όπου παρουσιάζονται οι βραβευμένες μουσικές της ανοίγει σήμερα η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων "ΠΡΕΣΠΕΣ 2014" στο Νέο Πάρκο της Φλώρινας στις 8:30 το βράδυ.

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Εικόνα
Ξεκινάνε την Παρασκευή 29 Αυγούστου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις για τη Γιορτή Μήλου Πολυκάρπης Καστοριάς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Εικόνα
Τη δήλωση συγκομιδής της σταφυλικής παραγωγής μπορούν να υποβάλλουν από 1η Σεπτεμβρίου ηλεκτρονικά οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση.

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΡΟΙΚΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εικόνα
Θετικές εστίες καταρροϊκού πυρετού των προβάτων εμφανίστηκαν σε περιοχές της Καστοριάς σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα όσον αφορά στα κρούσματα καταρροϊκού πυρετού των προβάτων.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Εικόνα
«Κανένα άλλοθι για δήθεν απολύσεις από το Δημόσιο και τους Δήμους από Πολιτικές και Συνδικαλιστικές Παρατάξεις» τόνισε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, μιλώντας για το θέμα της «εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας», σήμερα το πρωί, στον Τ/Σ ΣΚΑΪ.

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΔΕ ΔΙΝΩ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΝΕΙ Η ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Εικόνα
"Δεν θα  δώσω την ψήφο μου σε κανένα πρόσωπο που θα προτείνει η δικομματική κυβέρνηση για να συνεχίσει η ίδια πολιτική του ξεπουλήματος" τόνισε σε συνέντευξη της στην ελεύθερη ΕΡΑ Φλώρινας η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή υπογραμμίζοντας πως "η κυβέρνηση αυτή πρέπει να αλλάξει για να σωθεί η χώρα και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν οδηγηθούμε σε εκλογές".

ΣΤΙΣ 10:00 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ

Εικόνα
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών που αναμένουν τις βάσεις των ΑΕΙ και των ΤΕΙ δίνει στις 10:00 σήμερα το πρωί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την ανακοίνωση των βάσεων στην ειδική σελίδα του Υπουργείου.

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ Η ΖΕΜΠΕΛΙΑΔΟΥ

Εικόνα
Την στηριξη της προς τη νεα Περιφερειακη Αρχη δηλωνει με ανακοινωση του ο συνδυασμος ΕΛΠΙΔΑ και η επικεφαλης του Γεωργια Ζεμπελιαδου.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Παρουσία της Γενικής Γραμματέα Ισότητας των Φύλων κ. Βάσως Κόλλια θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Φλώρινας, την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 και ώρα 20:00, στο χώρο του κέντρου στην οδό Στεφάνου Δραγούμη 4 (εντός Στοάς Τέγου) στον 2ο όροφο.

ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΔΟΙ

Εικόνα
Αποσύρονται οριστικά απο την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 οι πρασινοι τροχηλατοι καδοι και τη θέση τους παίρνουν οι βυθιζόμενοι κάδοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ι. ΙΩΣΗΦΙΔΗ

Εικόνα
Την τελευταία του συνεδρίαση με αυτή τη σύνθεση θα πραγματοποιήσει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου υπό την προεδρία του απερχόμενου Δημάρχου Αμυνταίου Ιωακείμ Ιωσηφίδη. Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου θα πραγματοποιηθεί στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη του.

10 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΙΑΞΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Με 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη του συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 27 Αυγούστου το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο παλαιό Δημαρχείο Περάσματος.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εικόνα
Την Παρασκευή 29 Αυγούστου στη 1:00 μετά το μεσημέρι θα γίνει η τελετή παράδοσης παραλαβής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας από τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Ηλιάδη στον νεοκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Στέφανο Μπίρο, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη.

ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ

Εικόνα
Στις 12 η ώρα θα γίνει σήμερα η τελετή  ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Πρεσπών, των Δημοτικών Συμβούλων, των Εκπροσώπων και των Συμβούλων των Τοπικών Κοινοτήτων. Η τελετή ορκωμοσίας θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πρεσπών στον Λαιμό

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Φ. ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΙΑΚΟΣ

Εικόνα
Την αποδοχή της παραίτησης του προέδρου του ΕΚΦ Στέφανου Μπίρου αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του το Δ.Σ του Ε.Κ.Φ. και προχώρησε σε εκλογές για την ανάδειξη του νέου Πρόεδρου και του νέου Δ.Σ. μεταξύ των μελών που απέμειναν.