ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Η ΠΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

"Πρέπει να κινηθούμε και να κινηθούμε άμεσα για να βρεθεί  ο υπεύθυνος της αποτρόπαιας πράξης της δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων με αποτέλεσμα το φρικτό θάνατο τους" τόνισε στην ομιλία ενημέρωση της η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Φλώρινας "Η ΠΑΤΟΥΣΑ" Έλλη Μωυσιαδου  στο  πλαίσιο της συνάντησης που είχαν τα μέλη και οι φίλοι του Φιλοζωικού Σωματείου με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με την δηλητηρίαση δεκάδων αδέσποτων ζώων στην Φλώρινα.

Όπως είπε η πρόεδρος ήδη το Δ.Σ του Σωματείου έχει καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία και σύντομα θα πάει και στην Εισαγγελία Φλώρινας έτσι ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες έτσι ώστε να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν όπως ορίζει η νομοθεσία. Τόνισε ακόμα πως το τελευταίο γεγονός που έλαβε χώρα στην πλατεία Αρχελάου ήταν μια προμελετημένη ενέργεια του δράστη ή των δραστών οι οποίοι τοποθέτησαν το δηλητήριο σε κομμάτια κιμά, γνωρίζοντας την ανάγκη των αδέσποτων για την εξεύρεση τροφής. "Θα πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι μας για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου γιατί στο πάρκο εκείνο παίζουν και παιδιά. Θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να καταλάβουμε όλοι την σοβαρότητα αυτού του πράγματος" επεσήμανε ακόμα υπογραμμίζοντας πως "δεν τιμάει κανέναν μας αυτή η εικόνα για την Φλώρινα". Μέλη του συλλόγου επεσήμαναν για ακόμα μια φορά την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός σύγχρονου χώρου φύλαξης των αδέσποτων ζώων όπως ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και η αρμοδιότητα αυτή ανήκει στους Δήμους των Περιφερειών.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΊΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ -VIDEO)